Wysłany: 18:39, 08 Mar '25
Temat postu: Kto pójdzie walczyć?
Kloaka szykuj się w kamasze, dla ciebie oddział razem z czekanem i Manhattanem
W tym roku władza w Polszy ma przygotować odpowiednie prawo, aby od następnego roku przeszkolić wszystkich mężczyzn w kraju na wypadek wojny.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:19, 08 Mar '25
Temat postu:
Spełnia się przepowiednia Etera. Ale Barnaba jako niepełnosprawny umysłowo nie zakwalifikuje się do branki _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
No, schizofreników raczej nie będą szkolić.
Inne choroby psychiczne, np. takie jak depresja, też pewnie dyskwalifikują.
Można też przyłączyć się do Jehowych, albo innych podobnych, tak aby uniknąć szkolenia z uwagi na wyznawaną wiarę.
Wysłany: 19:34, 08 Mar '25
Temat postu:
Opowiedz o swojej schizofrenii coś więcej - kiedy to się u ciebie zaczęło i jak się objawia? (głosy z księżyca?)
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
To się zaczęło w 2016r. Wtedy zniszczyłem wszystkie dokumenty o sobie łącznie z dowodem osobistym. Mojej rodzinie zacząłem gadać o sluzbach specjalnych, tajemnicach PRL, Firmie, itd., ale nie chcieli mnie słuchać tylko uznali za czuba. Z uwagi na to, że nic w moim życiu nie wydarzyło się, udałem się do psychiatry. Opowiedziałem mu to co rodzinie, a on uznał mnie za schizofrenika. Od tego czasu działam jako schizofrenik.
Wysłany: 20:24, 08 Mar '25
Temat postu:
Niezły patent.
Ja mam odwrotnie - chętnie wstąpię do Armii.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Takich dziadków jak ty już nie potrzebują, poza tym strasznie zgłupiałeś aż żal że teraz do armii chcesz wbić. No fajnie, ze chcesz zginąć ale nie musisz szukać wymówek w postaci armii po prostu kup se broń i strzel w łeb
Wysłany: 21:56, 08 Mar '25
Temat postu:
a kto powiedział że chcę strzelać do siebie
Cytat:
Takich dziadków jak ty już nie potrzebują
Najwidoczniej nie słuchałaś uważnie. Nawet coś bąknęli o kobietach w drugim rzucie.
Cytat:
strzel w łeb
Taki mam zamiar. I to nie w jeden.
szkoda Panocku żeś schizofrenik ale nie jest to dla mnie zaskoczenie wiedziałam to od dawna
fajnych chłopaczków tu nie ma to i fotek więcej nie będzie a tak w ogóle to i tak spadam co najmniej na miesiąc, znudziliście mi się
z wyglądu fajne z was chłopaki zwłaszcza Panocek no ale niestety to tyle bo sieczka we łbie schizofreniczno-paranoiczna albo narcystyczno-stalkerowa
witamine D bierz i magnez i sprawdź sobie inne witaminy Panocek
Ostatnie badania, prowadzone przez zespoły z Aarhus University w Danii i University of Queensland w Brisbane w Australii, wykazały, że noworodki z niskim poziomem witaminy D są bardziej narażone na ryzyko wystąpienia w późniejszym wieku schizofrenii.
W artykule, który pojawił się właśnie w czasopiśmie Scientific Reports, autorzy raportu stwierdzili, że niedobór witaminy D u noworodków może odpowiadać za ok. 8 proc. wszystkich przypadków schizofrenii w Danii.
Idź do lekarza i zbadaj sobie ile masz witaminy D z 70% społeczeństwa i tak ma niedobory trzeba koniecznie brać witaminę D można mieć różne schizy zazwyczaj to zmulenie/depresja, niewyjaśnione/przewlekłe bóle albo wypadanie włosów ale mogą też być mocniejsze schizy typu schizofrenia paranoiczna
Jak coś to:
"Żywienie matki w okresie ciąży ma wpływ na resztę życia dziecka. Zauważono, że niedobór jednej z witamin może spowodować zaburzenia rozwoju neuronów. Skutki mogą być bardzo poważne. Zdaniem naukowców, taki niedobór u matki, może spowodować u dziecka zwiększone prawdopodobieństwo schizofrenii."
"W jaki sposób powiązano niedobory witaminy D u matki z późniejszą schizofrenią u dziecka? Wynika to z faktu, że zbyt niskie stężenie witaminy D może działać szkodliwie na neurony i neuroprzekaźniki w kształtującym się mózgu płodu. Zauważono, że ten mechanizm ma również związki dopaminą, która to, jako neuroprzekaźnik, też ma swój udział w rozwoju mózgu. A to właśnie zaburzenia gospodarki dopaminowej wiąże się z pojawieniem się schizofrenii."
jak nie jadłam rybek to wierzyłam w spiskowe goowna aż wylądowałam na tym forum teraz jak jem rybki to przynajmniej wiem, że 90% tego co tu piszą to gooowno, niestety nie zawsze działa kloaka je dużo ryb a wierzy w najbardziej schizowe gówna
Wysłany: 23:05, 08 Mar '25
Temat postu:
Barnaba napisał:
dzięki staraniom mojej matki i siostry udało mi się wyrobić nowy dowód bez żadnych konsekwencji prawnych.
A co ty w ogóle pierdolisz nad uchem, jakie znowu wielkie starania, jakie konsekwencje?? WTF ?? chyba dupencje prawne , mówisz że zgubiłeś albo ci ukradli . W CZYM ci matka i siostra niby pomagały? - w uporczywym trwaniu w kalectwie umysłowym?
Daj mu spokój przecież pisałam ci że to forum to czubkowo typu Lot nad kukułczym gniazdem a ty nie chciałeś wierzyć, przecież kolegę Panocka nie wypuszczają z domu bez pozwolenia jak gdzieś jedzie to z innymi mugolami żeby sobie krzywdy nie zrobił sam to pisał.
internet mu zabierają że tylko prawda2 zostaje, nie może sie spotkać, bredzi o prl-u, jakieś brednie o kocicy itd. od początku było wiadomo że to pewien rodzaj psychozy
Wysłany: 23:14, 08 Mar '25
Temat postu:
A ty też mogłabyś przestać pierdolić co jesz na śniadanie i ile pierdziałaś po tym, tam w tym filmie też chyba był taki jeden czubek co na okrągło coś marudził pod nosem że zapomniał ciasteczka ,a sosu nie lubi i pije tylko herbatę z cytryną i wszyscy mięli dylematy gościa w dupie a ON NAWIJAŁ DO SIEBIE - w końcu ktoś mu przyjebał.
Chlip, chlip, rozwałkowaliście mnie. No cóż Pyszczek jak zwykle trafna diagnoza i Kloaka również. Chciałem być kimś, a okazało się, że jestem nikt… chlip, chlip…
Jej tępy stary dziad czyli ojciec bezczelnie zagroził że jak nie przestanę jej "NĘKAĆ" to podejmie "kroki prawne" Teraz miedzy nimi jest jakiś syndrom sztokholmski czy coś heh .. stary głupi zjeb .. kroki prawne - niech śmieć uważa żeby po drodze kapci nie zgubił z tymi swoimi krokami, ja mu jeszcze pokażę kroki prawne, się kurw zdziwi, co za patałach fiut .. no zjeb. Pluję na niego -i na jego "kroki prawne" - oczywiście nie chcę robić jakiegoś przedstawienia , ani w miejscu publicznym ani pod jej drzwiami - zresztą to już było i nie chcę tego powtarzać, córka pamięta jak było, ale nie chcę tego znów powtarzać - dla psychicznego zdrowia dziecka - nie będę siedział pod jej blokiem błagając o kontakt z dzieckiem - bo to niezdrowe dla oczu dziecka - bo oczywiście gówno mogliby zrobić, ta tępa gnida przebąkiwała coś żeby mi wyznaczyć policyjny zakaz zbliżania się - Jak ja jej kurwa nawet palcem nie dotknąłem ! tylko dzwoniłem domofonem i na telefon .. Rozumiesz na jakim to jest etapie pokurwienia? A ty mi coś pierdolisz żeby "porozmawiać" .. Skończyło się! A z nią to się w ogóle nie da normalnie rozmawiać - bo wszelkie pretensje jakie mógłbym do niej mieć (czyli na przykład względem wychowania dziecka) odbiera jako personalny atak na swoją osobę - a ja nie mam prawa się odezwać albo czegoś poprawić. Ja po prostu nie mam (nie miałem) nic do powiedzenia, moje zdanie się nie liczy , moje potrzeby przebywania z dzieckiem się nie liczą . NIGDY. Nie należy mi się. Ja jestem śmieciem
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Strona 1 z 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów