|
Autor
|
Wiadomość |
chemicIoo Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:11, 05 Mar '25
Temat postu: Założyłem se openczata |
|
|
tylko zapomniałem że tu nie ma z kim gadać LOL demencja postępująca
Panocek nie wejdzie bo będą go śledzić, oko/czekan nie wjedzie bo nie lubi kloaki a jak wejdzie to raz żeby zwyzywać, zwykli użytkownicy mają w dupie marylka by weszła ale na czat erotyczny jakbym pokazał kutasa, także to moja kolejna klapa, ale taki już jestem moje życie składa się z nieprzemyślanych klap bo mam długie palce ale nie poddajem siem
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
chemicIoo Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:18, 05 Mar '25
Temat postu: |
|
|
emisariusz napisał: | Oczywiście na początku będzie nas niewielu, więc nie oczekujcie nie wiadomo jakich fajerwerków. |
sorry przejęzyczenie powinno być: zawsze będzie nas niewielu więc nie oczekujcie fajerwerków
coś ze mną jest nie tak forum mi nie starcza i robię czata nie wiadomo po co jak tu nie da się poznać nowych ludzi (bo 2 użytkowników aktywnych na rok przychodzi na p2) a starzy jakoś i tak średnio/w ogóle się ze mną nie integrują albo mają mnie za bałwana
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:29, 05 Mar '25
|
|
Nie mam dzisiaj nastroju do ględzenia o dupie Maryli, chyba przepiłem sobie wątrobę, nie mam co palić, pic nie mogę, powoli zaliczam doła. Ból życia, kurwa…
Oddziałowa Pyszczek, proszę zabrać Arniego do izolatki
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 17:34, 05 Mar '25
|
|
Cytat: | Panocek nie wejdzie bo będą go śledzić, |
Czat jest na blockczejnie więc nikt nikogo śledzić nie będzie , wręcz przeciwnie , pełna anonimowość. Dodatkowo nikt tam się nie dostanie jeżeli nie zaakceptuję zgłoszenia - a zaakceptuję tylko po weryfikacji - czyli żadnych nieproszonych gości
A zresztą nie wiem jak to jest może wystarczy wejść z linka który podałem. Sami sprawdźcie, w każdym razie nieproszonych gości i podejrzane typy można wywalić na zbity ryj - i nikt nikogo śledzić NIE BĘDZIE!!!!
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 17:42, 05 Mar '25
|
|
nie wróże powodzenia chłopie, 15 użytkowników max po 1 roku będzie (archiwizacja w tym momencie sprawdzimy po roku)
dołączę tylko jak pokażesz fotę w gaciach i ewentualnie dam łapkę w górę jak mi się spodoba inaczej to nie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 17:49, 05 Mar '25
|
|
Cytat: | sprawdzimy po roku |
nie byłbym taki pewien czy sprawdzisz cokolwiek po roku bo zaproszenie może wygasnąć w każdej chwili , liczba miejsc ograniczona - ale tylko do VIPów
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:23, 05 Mar '25
|
|
Dobra to nie jest Panocek , bo się zarejestrował i miliczy i się nie odzywa. Także jeżeli nie otrzymam potwierdzenia to usuwam typa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:26, 05 Mar '25
|
|
maryla jak chcesz się zarejestrować to pod swoim nickiem, a nie jakieś podszywy. prosze was, to nie piaskownica. Budujemy coś wyjątkowego!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 18:28, 05 Mar '25
|
|
To ja, tylko nie ogarniam tego czatu… jak się nazywa grupa?
Poza tym usuń, bo już się wylogowalem
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:31, 05 Mar '25
|
|
dobra ja też się ucze, myślałem że już byłeś w grupie, ale trzeba cię dodać z zaproszenia.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
hiphophh Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 18:40, 05 Mar '25
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 19:09, 05 Mar '25
|
|
psudoblockczejny, powiadasz
No u mnie też jest bez cenzury - a to co nazywasz "rejestracją" to założenie konta internet identity - bardzo przydatna sprawa.. Jeszcze o tym usłyszysz i TEŻ SIĘ Z TYM PRZYWITASZ.
A u mnie nowi użytkownicy widzą wszystkie wiadomości.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 20:13, 05 Mar '25
|
|
emisariusz napisał: | maryla jak chcesz się zarejestrować (...) |
nie chce i nie mam takiego zamiaru
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 20:18, 05 Mar '25
|
|
to jakiś kurwa atak hakerski mam dwie opcje Wyjechać i Dołącz do grupa
to po Rumuńsku do kurwy nędzy ?? aż śmierdzi jakimś hakerstwem/wyłudzeniem danych jak się kliknie w to gówno, przychodzą mi takie spamy po rumuńsku nieraz na poczcie zawsze trafiają do kosza i to gówno też trafi do kosza
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 21:22, 05 Mar '25
|
|
To jedyny taki czat który automatycznie tłumaczy na twój język natywny więc możesz rozmawiać z ludźmi z całego świata bez znajomości języków obcych. Na razie sztuczna inteligencja może jeszcze sobie nie radzić najlepiej, ale się rozwija.
https://oc.app/guidelines
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:23, 05 Mar '25
|
|
no i co wy tam robicie czego tutaj niby nie można robić ?
nie rozumiem po co to komu, będą jakieś spotkania integracyjne ?
no coś się towarzystwo nie rzuciło na twojego czacika masz jednego członka razem z tobą dwóch
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
arnoldarnold Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 22:39, 05 Mar '25
|
|
Chyba chodzi o to, żeby gadać do mikrofonu.
Bo jak pisanie jak na forum to tak jak szachy korespondencyjne, wchodzisz kiedy chcesz i odpisujesz, a w gadaniu jest szybciej.
Kiedyś byłem na jakiejś grupie discorda i byłem bardzo zadowolony jakością i małymi opóźnieniami. Nie wiem po co ludzie wymyślają jakieś gówna jak jest whatsapp do gadania.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:46, 05 Mar '25
|
|
gracze do gadania kiedyś brali ventrilo, mumble, teamspeak
dilerzy i luksusowe masażystki signal
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 22:52, 05 Mar '25
|
|
Cytat: | nie rozumiem po co to komu, będą jakieś spotkania integracyjne ? |
Będą , ale nie dla psa kiełbasa .
Cytat: | nie rozumiem po co to komu |
I nie zrozumiesz, to coś więcej niż zwykły czat. To prawda2 na sterydach. To wykracza poza twój mały rozumek.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:56, 05 Mar '25
|
|
gówno będzie a twój czacik sam zamkniesz z powodu braku użytkowników i wszyscy o tym zapomną, już dawno powinieneś być zajęty czatowaniem z użytkownikami na swoim czaciku
wrócisz jeszcze do pierdolni z podkulonym ogonem a mnie już dawno nie będzie zatem zmykaj na swój czacik i spotykaj się z urojonymi kolegami i koleżankami forumowymi mhmm
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:00, 05 Mar '25
|
|
Nagrałabyś tutaj swój głosik. Byłoby ciekawiej.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:03, 05 Mar '25
|
|
no i proszę dołączył drugi użytkownik, i wcale nie musiałem wysyłać specjalnego zaproszenia indywidulanego, tylko nadal nie wiem dlaczego ten Panocek się nie zalogował do grupy?  ...zarejestrował się na open czat a do grupy nie dołączył , co za typ
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:16, 05 Mar '25
|
|
samo go niedawno obrażałeś to na cholerę ma się pchać ?
ja przykładowo nie mam o czym z tobą gadać podobnie jak z większością użytkowników więc nie wchodzę na czat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:20, 05 Mar '25
|
|
no trudno , będziemy na razie knuć we dwójkę
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 23:21, 05 Mar '25
|
|
masz Panocka za kukolda, matrixowego bałwana, generalnie jakiegoś typa bez charakteru dziwie się że w ogóle tam wszedł po co żebyś i tam go obrażał ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|