|
Autor
|
Wiadomość |
Barnaba Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 14:06, 04 Mar '25
Temat postu: Spiskowe szury |
|
|
Kilka ciekawostek spiskowych:
- kłótnia Zieliniaka z Trampkiem w Gabinecie Owalnym była ustawką
- zamach na Trumpa podczas wiecu był ustawką
- zamach na Fico był ustawką
- Ziemia nie jest planetą
- Ziemia jest płaska
- ludzie nigdy nie wylądowali na Księżycu
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 14:26, 04 Mar '25
Temat postu: |
|
|
Tania manipulacja
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:27, 04 Mar '25
|
|
podam ci inny przykład, bardziej rozsądny:
- kłótnia Zieliniaka z Trampkiem w Gabinecie Owalnym była ustawką Laughing
- zamach na Trumpa podczas wiecu był ustawką Laughing
- zamach na Fico był ustawką Laughing
- Ziemia nie jest planetą Laughing
- Ziemia jest płaska Laughing
- Amerykanie wylądowali na Księżycu Laughing
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:31, 04 Mar '25
|
|
można to ciągnąć dalej:
-rozpylają chemtrails , hahah ale śmieszne
-szczepionki szkodzą - szuria do potęgi
-60 lat temu wcale nie polecieli na księżyc - ale beka
-światem rządzi diaboliczny spisek ukrytej władzy - LOOL
Już, naśmiałeś się??
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 14:40, 04 Mar '25
|
|
A ja słyszałem że Putin to zbrodniarz, i właśnie dlatego trzeba go wgnieść w ziemię.
A w ogóle jak można w XXI wieku ciągle wierzyć w lądowanie na ksieżycu  . W ten sposób Panocku dajesz dowód swojej indolencji umysłowej i niewysokich lotów inteligencji. TO TAK JAKBYŚ W 2022 roku ciągle jeszcze wierzył w kowid19
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:59, 04 Mar '25
|
|
A ja słyszałem że 15 z 19-tu terrorystów którzy zniszczyli WTC było z Arabii Saudyjskiej. Dwóch ze zjednoczonych Emiratów Arabskich , jeden z Libanu, i jeden z Egiptu. A jednak w odwecie został najechany Irak. Tylko nie wiem czy mam się z tego śmiać
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:05, 04 Mar '25
|
|
Szury typu Eter, mocno tracą na wiarygodności powielając wyssane z palca hipotezy, mimo iż coś faktycznie potrafią przewidzieć/wyliczyć.
A kowid to temat całkowicie oderwany od rzeczywistości, zabetonowany przez antyszczepy stał się super farmazonom niczym nowa religia
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 15:08, 04 Mar '25
|
|
Przyjmujesz dawki przypominające?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:10, 04 Mar '25
|
|
Ej, Kloaka, a ty do każdego konta na Forum masz przyporządkowaną inną osobowość?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 15:11, 04 Mar '25
|
|
Poniekąd. Ale dla pewności trzeba by zapytać pozostałe altery
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 15:16, 04 Mar '25
|
|
Nic mi nie mów. Mój ojciec się zaszczepił - potem pozarażał tym gównem całą rodzinę - a jemu samemu padło na wzrok.
Cytat: | aby zapoczątkować depopulację |
aby chwycić ludzi za pysk.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:31, 04 Mar '25
|
|
stronnik napisał: | Nic mi nie mów. Mój ojciec się zaszczepił - potem pozarażał tym gównem całą rodzinę - a jemu samemu padło na wzrok.
. |
Mój brat się nie zaszczepił i leżał pod respiratorem, przeżył, ale był już o włos…
A też nie uważał, że kowid to ściema, zamordyzm, big pharma, itd…
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 15:33, 04 Mar '25
|
|
] stronnik napisał: | Nic mi nie mów. Mój ojciec się zaszczepił - potem pozarażał tym gównem całą rodzinę - a jemu samemu padło na wzrok.
. |
Mój brat się nie zaszczepił i leżał pod respiratorem, przeżył, ale był już o włos…
A też uważał, że kowid to ściema, zamordyzm, big pharma, itd…
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 15:48, 04 Mar '25
|
|
pod respiratorem powiadasz... No to faktycznie cud że przeżył
Cytat: | się nie zaszczepił |
i całe szczęście. Bo już by spod tego respiratora nie wyszedł.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
arnoldarnold Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 18:15, 04 Mar '25
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 18:40, 04 Mar '25
|
|
matrixowemu bałwanowi do rozumu nie przemówisz. Taki potrzebuje dostać obuchem po łbie - tylko 100% się liczy, wtedy by może się zastanowił.. 66%? Co to jest!? Błąd statystyczny.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 23:16, 04 Mar '25
|
|
stronnik napisał: | Nic mi nie mów. Mój ojciec się zaszczepił - potem pozarażał tym gównem całą rodzinę - a jemu samemu padło na wzrok.
. |
mój stary sie nie zaszczepił i też mu padło na wzrok jakaś zaćma czy inne choojstwo generalnie standard dla ludzi po 60 roku życia, zwłaszcza otyłych którzy nie uprawiają sportu, te a wiecie że mój stary sie nie zaszczepił a miał ciśnienie z kosmosu że jak poszedł do lekarza to zaraz go wywieźli karetką do szpitala bo miał u lekarza ciśnienie ponad 200 ? mówiłam chyba
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
marylka Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 23:21, 04 Mar '25
|
|
a twój stary ma ciśnienie w normie ? bo jak ma się wysokie ciśnienie to może niszczyć zasadniczo każdy narząd w tym oczy i tak cud że mój stary jeszcze zawału nie miał ani nie ma cukrzycy z 20 kilogramową nadwagą
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
chemicIoo Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 12:36, 05 Mar '25
|
|
Moja Polinka się zaszczepiła i stała się bezpłodna bo jak się kochaliśmy bez gumki to nic i nic a ponoć bardzo chciała dzidziusia...
edit: dzisiaj się rano dowiedziałem że brała tabletki antykoncepcyjne i nigdy nie chciała ze mną dziecka i seks był do dupy sama musiała się potem w kiblu zaspokajać a teraz sobie znalazła nowego chłopa. Cholercia to może mieć wszystko związek z moim krótkim i cienkim penisem, w książeczce "Jak czytać z dupy - poradnik dla kobiet" jest darmowy dział jak czytać z penisa zamówię dzisiaj dostawa w ciągu 24 godzin i jutro rano dostanę książeczkę i zacznę wszystko czytać co oznacza moja dupa, penis i czy kształt moich części ciała decyduje o moim dalszym losie i mój los jest z góry przesądzony.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 12:47, 05 Mar '25
|
|
chemicIoo dowiaduj się czy Polinka zaciąży z kolejnym i daj znać
poszukaj poradnika jak czytać z uszu, oka, nosa : ))
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 13:06, 05 Mar '25
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 14:13, 05 Mar '25
|
|
Cytat: | czy kształt moich części ciała decyduje o moim dalszym losie i mój los jest z góry przesądzony. |
Wiesz , to nie do końca tak że wygląd decyduje o charakterze, losie, albo determinuje czyjeś zachowanie. Jest raczej odwrotnie - odziedziczone lub nabyte cechy osobowości kształtują w pewien sposób wygląd, i to się odbija w różnych proporcjach jak w lustrze. Nie lekceważyłbym tej starej mądrości na twoim miejscu, w końcu sama z lubością oceniasz innych "po japkach", mówisz: o ten ma tępą słowiańską japę, taki przygłup, a ten , ooo ten wygląda normalnie, od razu widać że inteligentny hiszpan. .. A nagle się od tej sztuki odcinasz, jak poparzona,, a wiesz, te relacje, symetria - świadcząca o zrównoważeniu, odbijają się nie tylko na twarzy . Wszędzie. Ogólnie ludzie o szlachetnym wyglądzie czymś sobie na niego zasłużyli . To nie jest tak że pan bóg strzela z dupy i jednemu da jabłko a drugiemu ogryzka.. Tacy ludzie mogą nie być moralni, ale jeżeli wykazują odpowiednie nawyki, albo inne cnoty - to i tak odbije się to w ich wyglądzie. I na odwrót ,niektórzy mogą być np. bardzo czuli na czyjąś krzywdę, och, tacy do rany przyłóż, i zawsze płaczą kiedy komuś dzieje się krzywda , i się wzruszają - ale poza tym znają się tylko na obieraniu ziemniaków i potrafią wznieść się w porywach na wyżyny harlequina - to nie dziw się że wyglądają przykładowo jak stukilowy tłusty bąbel kulający się od bandy do bandy. A są przecież tacy szlachetni i dobroduszni
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
chemicIoo Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 15:10, 05 Mar '25
|
|
heh nawet nie widzę różnicy między marylkowymi stwierdzeniami typu: jak laska ścięła włosy na prawie łyso albo ma różowe włosy to może mieć nasrane we łbie albo jest lesbijką albo jak jakaś super ładna kobieta jest co chwilę z jakimś pasztetem albo starym dziadem to też coś nie halo ewentualnie jak gość jest socjopatą to czasami widać to z twarzy bo z oczu i wyrazu twarzy da się wyczytać wiele rzeczy w przeciwieństwie do dupy... no a moje mądrości są typu: krótkie palce świadczą o takich i takich cechach charakteru
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
stronnik
|
Wysłany: 16:27, 07 Mar '25
|
|
Cytat: | widać to z twarzy bo z oczu i wyrazu twarzy da się wyczytać wiele rzeczy w przeciwieństwie do dupy... |
Dupa też jest ważna pogódź się z tym.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|