W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Kloaka zatrudnił nianię męzczyznę  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 233
Strona: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:24, 11 Sty '25   Temat postu: Kloaka zatrudnił nianię męzczyznę Odpowiedz z cytatem

dla swojego synka bo walczy o prawa mężczyzn i w pełni im ufa
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:28, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jako pierwszy do sejmu wprowadził postulat by faceci mieli spoko prace z dziećmi i byli nianiami a nie napierdalali w magazynie w Amazonie i sikali do butelki, prawdziwy obrońca mężczyzn walczy o ich prawa
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:45, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie jak ty powinno się trzymać w klatkach. Jesteś właśnie przedstawicielką żeńskiego spierdolenia umysłowego - epidemii przez którą rozsypuje się człowieczeństwo. Nie chce mi się nawet pisać do czego zdolne są kurwy twojego pokroju, oraz tym podobne zakażone rakiem mózgu dziwki- i jaki mają kibel we łbach, bo to ręce opadają - i brak słów na wasze kurestwo...
Ale jeżeli jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie -albo na innym - to będziesz się smażyć w piekle szmato.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:52, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol znaczy że jednak nie zatrudniłeś Sad ? czyli nie dbasz o mężczyzn porażka i hipokryzja
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:52, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rak mózgu - tylko na to zasługujesz.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 16:55, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale co na mnie naskakujesz to TY NIE ZATRUDNIŁEŚ a rzekomo dbasz o prawa mężczyzn do siebie miej pretensje
tylko gadać umiesz a nic w tym kierunku nie robisz by to zmienić i sam szerzysz negatywne stereotypy (lol) o mężczyznach gnoisz na przykłąd takiego bezbronnego oko albo innego ptaka ogon zamiast dbać o ich prawa i nie traktujesz ich z szacunkiem.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:01, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

np. do oko
emisariusz napisał:
Nie wiesz o czym mówi, przykładasz do tego swoją ograniczoną miarkę, nie potrafisz spojrzeć szerzej - albo dostrzec szczegółu. Konkretnie nie wiem jaki masz problem, ale ewidentnie coś cię przerasta.

stale mu mówisz że coś go przerasta ze jest głupi traktujesz go z wyższością gorzej niż jak jakaś naburmuszona wiecznie obrażona feministka, gdzie twoja solidarność męska
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:02, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie mogłem zatrudnić - bo PSYCHICZNIE CHORA kurwa umysłowa, matka znaczy się dziecka, zerwała ze mną wszelki kontakt po ośmiu latach. Dziecko miało tatę PRZEZ OSIEM LAT - zawsze cieszyło się kiedy mnie widziało, i nagle coś dziwce do łba strzeliło i stwierdziła że nie , jednak nie , lepiej dla dziecka żeby zapomniało o tym że ma tatę!! rozumiesz to?? Więc nie mów mi nic o "męskich predatorach" ty zaburzona jebana dziwko bez sumienia co to se wymyślasz swój świat i różne historyjki - bo nikt, żaden facet nigdy nic złego ci jakoś ściero umysłowa nie zrobił - a ja żeńskie kurestwo umysłowe znam z autopsji. DILUJ.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:13, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
nie mogłem zatrudnić - bo PSYCHICZNIE CHORA kurwa umysłowa, matka znaczy się dziecka, zerwała ze mną wszelki kontakt po ośmiu latach. Dziecko miało tatę PRZEZ OSIEM LAT - zawsze cieszyło się kiedy mnie widziało, i nagle coś dziwce do łba strzeliło i stwierdziła że nie , jednak nie , lepiej dla dziecka żeby zapomniało o tym że ma tatę!! rozumiesz to?? Więc nie mów mi nic o "męskich predatorach" ty zaburzona jebana dziwko bez sumienia co to se wymyślasz swój świat i różne historyjki - bo nikt, żaden facet nigdy nic złego ci jakoś ściero umysłowa nie zrobił - a ja żeńskie kurestwo umysłowe znam z autopsji. DILUJ.

bom

ale bomba nowe fakty z życia kloaczki no no
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:19, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście ta szmata PRZEZ cały czas nastawiała dziecko przeciwko mnie, ciągle się jebana kurew na coś skarżyła - opowiadając dziecku swoje zjebane niestworzone "historyjki" - o tym jaki to tata jest zły, albo był zły, czego nie zrobił, a co zrobił... bo to jedyne co potraficie, wy pierdolone KURWY!!! A mnie traktując jak bezosobowego śmiecia który ma jedynie obowiązek przynosić pieniadze w zębach - i zaraz wypierdalać.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:20, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra masz zbyt przesrane życie więc nie będę cię dłużej dręczyć papa
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:23, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież tu nie chodzi wyłącznie o mnie - jaką trzeba mieć kiłę mózgową żeby dziecku zrobić taką krzywdę hmm? - czyli w sumie zrobić półsierotę - i ponieważ mamusia nie lubi taty - to dziecko też nie ma prawa. Trzeba zniszczyć wieloletnią relację ojciec-dziecko z dnia na dzień!.. był tata - nie ma taty. A uczucia dziecka - nie ważne..! Manipulanctwem da się wmówić/przekonać że tata jest ZŁY. Bo to jeszcze dziecko - łyka wszystko co matka powie. Więc czym to jest??
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:28, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ale coś mi nie pasuje generalnie powinieneś wyglądać na mega kolesia po przejściach a ty nawet siwych włosów jeszcze nie masz ani nawet nie wyłysiałeś to coś się nie zgadza chyba niespecjalnie się tym stresujesz
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:30, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo takie odnosisz wrażenie? A skąd wiesz co czuje? Gówno tam wiesz PIERDOLONA BEZUŻYTECZNA DZIWKO. Niewiele się różnisz psychicznie od tej jebniętej chorej psychicznie mamuśki... Ona też sobie pewnie we łbie roiła że nie może mi dać dziecka na kilka godzin pod opiekę bo pewnie jestem potencjalnym pedofilem . więc domyśl się jak mogę się czuć ty stara kurwo bez sumienia
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:36, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ty coś pierdolisz po takich przejściach jak śmierć żony i zabranie dziecka trzymasz się zbyt dobrze także no coś nie halo, takie gówna powinny wyniszczać wygląd na równi z rakiem chyba jesteś attention whore ale niewiele odczuwasz w rzeczywistości, a jeśli faktycznie coś niby tam odczuwasz i tak proponuję terapię może się dowiesz dlaczego ci się przytrafiają takie rzeczy Rolling Eyes
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:37, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pierdol się idiotko

Właśnie tej wynaturzonej suki w ogóle teraz by nie obeszło gdybym np. popełnił samobójstwo z tego powodu (bo to całkiem możliwe statystycznie). Ach, wspaniała kobieca czułość i wrażliwość Rolling Eyes
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:41, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

także kolejny przykład manipulacji koleś robi z siebie ofiarę że niby niewinny zawsze i przytrafiają mu się po prostu złe rzeczy wybitnie podejrzane
lol a po co miałaby ściemniać nie jesteś milionerem żeby cie z kasy obrobić więc coś musiało być na rzeczy
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:45, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nikt nie jest święty - ale nie nie tylko ja zostałem mocno skrzywdzony - ale przedewszystkim dziecko.. - przez własną tępą matkę! (choć być może też jeszcze do końca tego nie ogarnia). I to boli najbardziej . Czego jeszcze autystyczna kurwo nie rozumiesz??
W jaki wy w ogóle sposób myślicie wy tępe bladzie????? Czy wy w ogóle myślicie bo chyba kurwa nie. Kto tu jest biorobotem? No chyba kurwa wy.

Cytat:
kolejny przykład manipulacji
to naprawdę niewiele w porównaniu z tym do czego dopuściła się ta szmata i jakich fikołków musiała się zapewne chwytać aby "wytłumaczyć" dziecku dlaczego straciło ojca.

Dalej masz mi do opowiadania żarciki o tym jak nie zatrudniłem niani faceta? No słucham , popisuj się jeszcze! oł jeee ...jesteś taka kurwa inteligentna!!
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:50, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
np. do oko

stale mu mówisz że coś go przerasta ze jest głupi traktujesz go z wyższością gorzej niż jak jakaś naburmuszona wiecznie obrażona feministka, gdzie twoja solidarność męska

To niech się oko uzbroi np. w monokla, może wtedy się nie da Very Happy
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:56, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no tam Barni podoba ci się nowa psychodrama ?
dobra nie uważasz że to podejrzane że koleś nie ma nawet jednego siwego włosa ani nie zaczął przedwcześnie łysieć po tym co rzekomo doświadczył

myślę że sam ekscesy z panienkami wyprawiał jakąś kochankę se miał żonka się dowiedziała i się wkurwiła może pozmyślała parę rzeczy ale nie całą historię w której ten koleś jest rzekomo w ogól niewinny lol
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:58, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ej, a zauważyliście jaki dzisiaj duży ruch na forum, co zerknę to kilkadziesiąt, a nawet czasami ponad setka gości, i łażą po różnych stronach. Może to roboty?
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:02, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
koleś nie ma nawet jednego siwego włosa ani nie zaczął przedwcześnie łysieć
Bo mam inne plany niż łysieć... ja jestem kurwa cierpliwy - i dosyś metodyczny. I pamiętliwy.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:04, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie znam się na nietrafionych małżeństwach, w szczególności tam gdzie kartą przetargową jest dziecko. Nie miałem takich przygód… ale jakbym miał się zabić przez babę, to najpierw ją bym zajebał Very Happy
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:07, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety dziecko potrzebuje matki Rolling Eyes ... Nawet jeśli matka uważa że nie potrzebuje ojca .
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:08, 11 Sty '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no tu często są roboty i dlatego jest ze 100+ gości sztuczny tłum robotów

obstawiam ze koleś miał kochankę jakąś niunię żonka się dowiedziała i tak się zaczęła cała ta historia, przecież przez lata był na portalach randkowych LOL jakieś sex fotki ogłoszenia typu spłodzę dziecko tej która pragnie może żonka się dowiedziała że zapładnia jakieś laski bo jest zjebany i się rozwiodła z typem no ja pierniczę chyba większość kobiet by się rozwiodła w sensie 95% nic nadzwyczajnego kto to widział zapładniać jakieś kobiety z neta WHAT THE FUUUCK
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10   » 
Strona 1 z 10

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach