Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:48, 04 Cze '11
Temat postu:
Obrazek usunięty na wniosek autora posta /admin
Cytat:
Maryja jest kościotrupem, Jezus (przedstawiający autora rzeźby) leży w rozchełstanym garniturze, trzymając w ręku mózg. Na obu postaciach przysiadły marmurowe muchy, motyle i inne owady.
Post zebrał 1000000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:15, 19 Lip '11
Temat postu:
yamakusa, twój filmik też mam usunąć?
bo chyba wiesz że w sieci grasuje fanatyk szantażujący forumowiczów artykułem 196 kk oraz niejakim nowakiem, który rzekomo obiecał mu się podpisać pod donosem.
a mi grozi ruską i ukraińską mafią informatyczną tworzącą programy o których nie mam żadnego pojęcia...
w każdym razie ma ich wynająć, żeby mi rozjebali forum tak że go nie pozbieram
connard już szuka jakiejś dziury w której mógłby się zaszyć, więc i ty miej się na baczności. pandante zresztą to samo z tym jego ptaszkiem papieskim.
Post zebrał 1000000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:40, 19 Lip '11
Temat postu:
Nie widzę potrzeby. To dobra promocja i edukacja historyczna w jednym, no bo przecież dobro dzieci jest najważniejsze . Czyż nie?.
Zapewne oglądałeś/spoglądałeś pasję - to dopiero horror movie . Saw nie dorasta nawet do pięt.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 14:52, 19 Lip '11
Temat postu:
Nie nie oglądałem Pasji. Generalnie flaki nie są moim ulubionym genrem filmowym. A już tym bardziej flaki najbardziej wsławionego oszusta w historii. Co pił wino i palił jakieś zioło
Wysłany: 14:57, 19 Lip '11
Temat postu:
Pasja to kupa holly`łódzkiego, komercyjnego i przekłamanego gówna. Jedynym, prawdziwym dokumentem mówiącym o życiu Chrystka jest "Żywot Briana". Jak ktoś się nie zgadza zarobi w mazak za szerzenie na forum prawdy - nieprawdy
Wysłany: 15:01, 19 Lip '11
Temat postu:
Cytat:
Co pił wino i palił jakieś zioło
Wszystkim wkręcił, że ma banie po samosiejce, a oni mu uwierzyli .
Podejrzewam, że melodramaty jezusowe powstały z tych samych przyczyn co dziś ufo (brak2sensu).
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Strona 1 z 3