Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:23, 15 Gru '07
Temat postu: Nowe wyzwanie dla tłumaczy
Propozycja 1.
Ponieważ w Polsce niewiele mówi się na temat GMO, a UNIA chce nas karać za blokowanie wprowadzania GMO do spożycia warto było by ludzi dokształcić w tym temacie. Powyższy wykład jest jednym z lepszych materiałów jakie znalazłem.
Co Panowie myślicie o w/w filmach? Chętnie poznam Wasze propozycje.
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Wysłany: 14:48, 15 Gru '07
Temat postu:
ja bym byl za przetlumaczeniem tego co taki koles na scenie mowi ze ludzie oglondaja TV i nie zdaja sobie sprawy ze ona moze klamac czy cos takiego... nie rozumiem dobrze o co tam chodzi i nie moge znalesc linka do tego widea ale było to gdzies na tym forum
Wysłany: 14:55, 15 Gru '07
Temat postu:
Network
Mam do tego filmu napisy. Zaraz dam Bimi'emu i wrzuci Wam do tego linka.
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Wysłany: 15:25, 15 Gru '07
Temat postu:
Koniecznie Loose Change Final Cut
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 14:45, 16 Gru '07
Temat postu:
Wyspa napisał:
http://video.google.pl/videoplay?docid=1364247616051038290&q=11+WRZE%C5%9ANIA+-+NIEWYGODNE+FAKTY&total=32&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 o to chodzi?
Nie o to.
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Wysłany: 23:01, 21 Gru '07
Temat postu:
JackBlood:
"Propozycja 3.
Temat na czasie - UNIA. Do przetłumaczenia dokument:
The Real Face of the European Union
Co Panowie myślicie o w/w filmach? Chętnie poznam Wasze propozycje."
albercik :
"(...)...A poza nim to za 2 i 3 pozycja z pierwszego postu."
Ja takze chetnie obejrzal bym z napisami ten dokument o Unii Europejskiej.-
"The Real Face of the European Union".
Warto mysle tlumaczyc dokumenty z roznych dziedzin , o 9/11 juz jest kilka, jest juz o bankach , kasie ,warto mysle teraz przetlumaczyc cos o tworzeniu sie superpanstwa ...
Wysłany: 15:26, 22 Gru '07
Temat postu: Achmed's "Jingle Bombs"
Nadarza się bardzo dobra okazja by przyciągnąć uwagę przypadkowych Internautów do filmów zamieszczonych przez KFI na video.google:
Przetłumaczona wersja filmiku poniżej to gwarancja przyciągnięcia uwagi sporej publiczności.
Trzeba działać szybko! Kto pierwszy ten lepszy!
www.infowars.patrz.pl
Wysłany: 22:36, 06 Sty '08
Temat postu:
Witam
Zapraszam na swoja stronke www.myspace.com/redvalley , znajduje sie tam sporo linkow do filmow ktore warto obejrzec. Niektore linki moga juz nie dzialac bo dlugo tam juz nie zagladalam ale zawsze warto sprobowac...
A swoja droga, postaram sie przetlumaczyc kilka nie wspomnianych tutaj jeszcze filmow, ktore zdecydowanie wymagaja naswietlenia.
Wysłany: 17:52, 10 Sty '08
Temat postu:
redvalley napisał:
Witam
Zapraszam na swoja stronke www.myspace.com/redvalley , znajduje sie tam sporo linkow do filmow ktore warto obejrzec. Niektore linki moga juz nie dzialac bo dlugo tam juz nie zagladalam ale zawsze warto sprobowac...
Bylem , sporo ciekawych filmow szkoda ze po englisz...
Cytat:
A swoja droga, postaram sie przetlumaczyc kilka nie wspomnianych tutaj jeszcze filmow, ktore zdecydowanie wymagaja naswietlenia.
Wysłany: 16:51, 22 Sty '08
Temat postu:
ghostface napisał:
sugerowal bym tlumaczyc filmy ktore dotycza UE a nie USA.Tam z Alexem i innymi na czele dadza sobie rade,a my powinnismy sie zajac wlasnym podworkiem.
Popieram sugestie ghostface zeby przetlumaczyc jeden z dokumentow o UE, to przeciez milowy krok do powstania nowego Superpanstwa , mysle ze ostrzezenia o tym do czego zmierza UE bardziej by trafily do Polaka niz kolejny film o 11/9.
Wysłany: 17:32, 22 Sty '08
Temat postu:
Jestem murem za przetłumaczeniem "The real face of european union" absolutnie to jest najważniejszy film dla nas jako Polaków.
P.S. zaczyna mnie głowa boleć jak słyszę o kolejnym i następnym filmie o 911, naprawdę to już jest powtarzanie w kółko tego samego. Ja piszę się za prawdziwą twarzą UE
Wysłany: 20:50, 23 Sty '08
Temat postu:
Sikorski napisał:
Jestem murem za przetłumaczeniem "The real face of european union" absolutnie to jest najważniejszy film dla nas jako Polaków.
P.S. zaczyna mnie głowa boleć jak słyszę o kolejnym i następnym filmie o 911, naprawdę to już jest powtarzanie w kółko tego samego. Ja piszę się za prawdziwą twarzą UE
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2