Niewiem czego niektórzy ludzie oczerniają Jackowskiego, kryzys finansowy przewidział w gazecie pomorskiej ponad rok temu(wiadomo, ktoś powie, że byli inni, co przewidzieli ten kryzys na podstawie analizy rynku), ale przewidział dokładną datę na połowę września..
Może i mógł kierować się jakimiś przesłankami, ale nie wygląda na takiego, żeby się znał na ekonomii..
Podobno przewidział też zdarzenia z 11 września , tylko ta redaktorka czy dziennikarka nie opublikowała wtedy jego wizji w gazecie, no i zrobiła błąd...
A jeśli chodzi o jasnowidzenie to może być coś takiego, że Ci ludzie widzą jakieś wydarzenia na fraktalnej gałęzi czasu i jest prawdopodobieństwo, że się jedno z kilku, im lepszy jasnowidz tym trafniej przewidzi(tak jak np. Ojciec Klimuszko).
Niewiem po prostu uważam, że nie powinno się kwestionować jego daru jasnowidzenia, chociażby na sam fakt jego kartoteki(współpracy z policją przy odnajdywaniu zaginionych zwłok)
Cytat: |
niepodwazalne, czyli nie dajace sie obalic, ?????? o co kaman? |
zderzak trochę źle napisałem, po prostu ogólnie jasnowidzenie to nie są jakieś triki, sztuczki, czy czytanie z fusów, wg mnie są osoby, które są zdolne w pewnym ograniczonym stopniu odczytać przyszłość.
Cytat: |
kartoteki? o co Ci kurwa kaman? sorry ale zmeczony jestem Confused daj ty chlopie mi cos albo przestan |
Ja też zmęczony jestem i wyczerpałem już swój dzienny limit postów ;'..... więc Dobranoc ''