„KALKULACJĄ żydo-masonskiej MELINY jest uczynienie z Kuby kolejnej bazy wojennej dla ludobójczej US Army”
Przeczytałem taki oto komentarz @4 do artykułu:
http://marucha.wordpress.com/2014/12/27/kuba-powinna-uwazac-na-usa/#comments
Cytuję go nie poprawiając pisowni – zapewne pisał ktoś zza Ocenu, potrafiący się jednak (brawo!) posługiwać polską klawiaturą:
Cytat: |
ŻYDZI szykują kraway PRZEWRÓT na Kubie jak w Kijowie, aby PRZEJĄĆ władze w Hawanie ! said
2014-12-27 (sobota) at 09:19:25
To „nawiązywanie stosunków” z Kubą żydo-masońskiego ludobójczego totalitarnego REŻIMU z centralnej żydowskiej MELINY „Biały Dom” z Waszynktonu pod PRETEKSTEM „amerykańskiej dyplomacji” jest jak ZAWSZE zwykłym PODSTĘPEM i OSZUSTWEM, aby jak NAJASZYBCIEJ przejąć brutalnie KONTROLĘ finansową i polityczną nad Hawaną i całą Kubą aby ją wewnętrznie SKONFLIKTOWAĆ, wprowadzic całkowity chaos wenętrzny jak w Libyi, a następnie na jej ciele PASOŻYTOWAĆ jak rak złośliwy.
Do tej pory Kuba żyła w poprawnych kontaktach z Rosją i całą resztą świata, pomimo tego, że reżim żydowski z żydowskiej MELINY cały czas płacił za BOJKOT gospodarczy Kuby swoimi drukowanymi „US dolarami” na masową skale bezwartościowymi banknotami jak papierem toaletowym.
Do puki Kuba się izolowała do ludobujców złodzeji z Waszynktonu do tego czasu kubańczycy żyli sobie skromnie ale SPOKOJNIE i nikt ich NIE mordował.
Jak tylko żydo-masońscy bandyci z Waszynktonu wsadzą swoje bandyckie KRAWAWE łapy w Kubę to zaraz tam będzie KRWAWA WOJNA jak Iraku, Afganistanie, Egipcie a teraz w banderowskim tłuku o nazwie „ukraina”.
Żydo-masońskej MELINIE z Waszynktonu chodzi o przejecie PEŁNEJ kontroli nad Kubą, aby ZABLOKOWAĆ wymianę gospodarczą Kuby z Rosją i państwami z powstałej wspólnoty BRICS (Brazil, Russia, India, China, and South Africa).
MELINA przygotowuje się do ZABLOKOWANIA wchodzenia rosyjskich okrętów na Kubę i państw BRICS do portów Kuby, aby ją przekształcić w swoją KOLONIĘ.
KALKULACJĄ żydo-masonskiej MELINY jest ZABLOKOWANIE Kuby i uczynienia z niej kolejnej bazy wojennej dla ludobójczej US Army, która jest zbrojnym ramieniem złodzeji żydo-banksterów z New Yorku oraz bandycką instytucją, która razem z chciwymi PASOŻYTAMI żydami z USA czyli KASTĄ rządzącą zbankrutowała to USA.
|
do tego znamiennego wpisu był załączony taki oto obrazek, opisany jak „Cuba_Hanukkah”:
A zatem na obrazku to zapewne jest Raul Castro zapalający świeczki Hanukach tydzień temu.
Odnośnie tych świeczek Chanuka i ja coś rozesłałem znajomym (oraz korespondentom), posługującym się JĘZYKIEM PANÓW, z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2015. Był to szerszy tekst, zatytułowany
« La reéquilibration majorante » (2)
– the Divine Principle of Life, of Growth, and of Intelligence
– and its unseen today consequences
http://markglogg.eu/?p=983
a w nim, w kończącym go rozdziale, zatytułowanym, tłumaczę już na język polskich poddanych ZOG:
(ZOG to znaczy Zionists’ Occupied Government)
Rozdział 3. „Neuronalne połączenie” (łac. inter-ligation, stąd słowi ‚inteligencja’) pomiędzy CIA, Academi Nauk Bio-Obskurantyzmu, oraz plagą zapalania świateł Chanuki w prezydenckich pałacach ZOG
(Jakby ktoś jeszcze nie wiedział co to jest „Academi” proszę czytać tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Academi)
napisałem coś takiego:
„Niewidzialne połączenie” pomiędzy poczynaniami „wojowników (dez)informacji Nauk o Życiu oraz programami CIA globalnego podporządkowania narodów, to nie tylko jedna „tajemnica” CYWILIZACJI AMERYKAŃSKIEJ. W ostatnich latach zostaliśmy literalnie zalani, dochodzącymi z prezydenckich pałaców w Warszawie, w Pradze oraz w Moskwie, informacjami że prezydenci wskazanych krajów partycypują w święcie Chanuka, imitując ten zwyczaj, zapoczątkowany w grudniu roku 2001, w Białym Domu w Waszyngtonie, przez prezydenta Busha jr. (A tak przy okazji. Prezydent Janukowicz w grudniu 2013 odmowił udziału w tej ceremonii i w zaledwie 10 tygodni później przestał być prezydentem Ukrainy). |
Ciekawe, co? I ciekawe, że w obecnym roku świeczki Chanuka zapalał osobiście Raul Castro w Hawanie. I już Ameryka Kubie wszystkie grzechy odpuściła i zapewne zaplanowane jest to, co wprowadził Jaruzelski, jak USA zaprzestały sankcji wobec Polski w roku 1985 — o czym zresztą piszą otwarcie komentatorzy na portalu Marucha.
A jak ja zakończyłem ten, z życzeniami Udanego Nowego Roku 2015 artykulik?
- po pierwsze, zacytowałem słowa jakie powiedział BÓG do Noego, jak wysiadł on ze sławnej Arki:
«Bądźcie płodni i mnóżcie się, abyście zaludnili ziemię. 2 Wszelkie zaś zwierzę na ziemi i wszelkie ptactwo powietrzne niechaj się was boi i lęka. Wszystko, co się porusza na ziemi i wszystkie ryby morskie zostały oddane wam we władanie. …mnóżcie się; zaludniajcie ziemię i miejcie nad nią władzę» |
Czyli dokładnie to jest PLAN BOŻY, który realizują Amerykanie, ze swoim CIA, swoją Fundacją Batorego, swoją ludobójczą US Army i swoim Academi Zterroryzowania Przyrody (w tym i ludów mniej zamerykanizowanych).
- po drugie, zacytowałem Johna Strugnella, który przez 30 lat kierował odczytywaniem rękoisów znalezionych w Qumran nad Morzem Czarnym i który swą wiedzę o tym, co Żydzi 2000 tysiące lat temu zaplanowali dla świata, streścił w zdaniu „
Judaizm to potworna religia, która nie powinna istnieć!”
http://wiernipolsce.wordpress.com/2014/1.....a-istniec/
- po trzecie przypomniałem, że już 2200 lat temu
zhellenizowani żydzi usiłowali zlikwidować PLAGĘ JUDAIZMU, początkowo byli zwycięscy, spalili świątynię na Syjonie, postawili tam posąg Zeusa Olimpijskiego i zakazali krwawych ofiar. Po kilku jednak latach przegrali, na skutek „babskiego” podstępu (patrz
http://pl.wikipedia.org/wiki/Powstanie_Machabeusz%C3%B3w). CHANUKA TO ŚWIĘTO ZWYCIĘSTWA „BZDURY (GŁUPSTWA) Jahwe” (1 Kor. 1, 25) nad ROZUMEM Pogan. I oczywiście do kontynuacji tej 2,2 tysiącletniej tradycji wojny z BEZROZUMNYMI JUDAISTAMI należy powrócić. Czego ŻYCZĘ WSZYSTKIM W NADCHODZĄCYM ROKU 2915:
Patrz także:
Desciframiento Aristotélico del “Logos” de YHWH http://markglogg.eu/?p=971