@Brus_Zły_Lis
Ty jednak jesteś pospolitą szmatą i sam wprowadzasz podział, bo dla ciebie ktoś kto piętnuje faszystowski PIS automatycznie ma się opowiadać za marksitowskim PO? Im więcej takich idiotów jak ty to tym bardziej mam już ten kraj w dupie. Jesteś dokładnym odlewem masy, którą wylewają na Ciebie te skurwiele.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 20:46, 20 Kwi '12
Temat postu:
Bo to bury lis odpierdalajacy swą partyjną pańszczyznę - dla niego znaczenie mają tylko dwie rzeczy:
1) PiS - czyli jego czcigodny Pan i Władca
2) Reszta świata - PO, Pailokot, czerwone dynastie, Rosjanie, Niemcy, jak również sam Szatan
Takie podejście do życia może się wydawać przezabawnie infantylne, ale on widać doszedł do odkrywczego wniosku, że jak się nie ma mózgu to lepiej sobie świata nie komplikować, tylko znaleźć Pana i mu wiernie służyć...
Chłopak najwyraźniej tak się właśnie spełnia w życiu - jest zamiłowanym i dumnym pisolachociągiem
Wysłany: 20:54, 20 Kwi '12
Temat postu:
Zwróćcie Panowie uwagę na jeszcze jeden drobny szczególik. Działa to też w drugą stronę. Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się wyrazić się o głupotach rządu Tuska Łobuzka (Buzek też był Łobuzek) to od razu sypie się lawina: Patrzajta chłopy moher, pisowczyk itp. Czy już w tym kraju nie istnieje logika i zdrowy myślenie? Czy każdy musi być szufladkowany albo kurwa pepsi albo coca cola?
Tak znajome. Taką mentalność podtrzymuje się sukcesywnie. Z jednej strony urabiają okultyści od smoleńska a z drugiej dobre uśmieszki i cicho ciemne przytyki, zgrabne metafory PO etc. Naród jest tępy, pełny stereotypów, bożków.
_________________ Uwaga - Wypowiedzi autora posiadają jedynie wydźwięk satyryczny celem obnażenia ludzkich lęków i obsesyjnych zachowań społeczeństwa.
Wysłany: 21:01, 20 Kwi '12
Temat postu:
King Crimson napisał:
Zwróćcie Panowie uwagę na jeszcze jeden drobny szczególik. Działa to też w drugą stronę. Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się wyrazić się o głupotach rządu Tuska Łobuzka (Buzek też był Łobuzek) to od razu sypie się lawina: Patrzajta chłopy moher, pisowczyk itp. Czy już w tym kraju nie istnieje logika i zdrowy myślenie? Czy każdy musi być szufladkowany albo kurwa pepsi albo coca cola?
Może źle coś robisz?
Ja wiele razy się wyrażałem negatywnie o rządzie sruska, a nikt mnie jeszcze nigdy mocherem ni pisowcem nie nazwał - za to w chuj głupków ciągle mi mów, że jestem z PO
Tak że jak jesteś zainteresowany to mogę zorganizować seminarium
Chyba, chodziło mu bardziej o realne obcowanie z ludźmi. Bynajmniej ja to tak odebrałem. Mnie ostatnio nawet nazywali hitler jungen jak sobie z kolegą zaczęliśmy salutować dla brechtu i na poważnie gadać o izraelu. Od razu nauczyliśmy ich kliku definicji i nakreśliliśmy im historię tego fikcyjnego państewka jak się tak mądrzyli .
Wysłany: 21:07, 20 Kwi '12
Temat postu:
Aa to już czaję - no pewnie że to działa w obie strony.
Mówisz buremu lisowi coś złego na Macierewicza - to cię zwyzywa od PO.
Powiesz fanatykowi z PO coś złego na Tuska - to cię zwyzywa od PiSowców.
Żadne odkrycie - obie partie to jedno i to samo syjonistyczno CIA-owskie gówno, więc trudno się spodziewać po ich członkach różnych odruchów stadnych.
Czekaj, czekaj jak te odruchy nazywają ich wyznawcy w swoim gronie?
Patriotyzm, no bo jak inaczej
I najlepiej w tym patriotycznym tonie zmierzajmy do rewolucji, bo u nas będzie ona iście patriotyczna. Tak jak w Syrii, co nie spece od smoleńskiego dramatu? Wytłumaczcie mi jakie to uczucie mieć nasrane do głowy? Ahh rozumiem opłakujecie zimnego lecha i krwawą mary - król i królowa balu. Może uda wam się na tym zarobić, jakąś pozytywkę z nimi zbudujcie z przyjemną muzyczką patriotyczną heh taką na korbkę byście mogli w kółko odtwarzać swoją mantrę.
Wysłany: 21:21, 20 Kwi '12
Temat postu:
Bimi napisał:
Żadne odkrycie - obie partie to jedno i to samo syjonistyczno CIA-owskie gówno, więc trudno się spodziewać po ich członkach różnych odruchów stadnych. Smile
Ujęte w samym sednie. Perfekcyjnie skłócony naród kurwa jego mać. Najlepsze jest to, że nie ma kozaka, który by ten pijarowsko-spec-tajno-słuzbowski pierdolnik posprzątał.
No nie ma, ale czy zwrócenie się z pomocą i oklaskami do samych twórców wilczej propagandy nie jest szczytem hipokryzji?
Niemoc dopada każdego tylko bez przesady, aby tak nisko upaść... Co ja pacze
Wysłany: 21:24, 20 Kwi '12
Temat postu:
King Crimson napisał:
Bimi napisał:
Żadne odkrycie - obie partie to jedno i to samo syjonistyczno CIA-owskie gówno, więc trudno się spodziewać po ich członkach różnych odruchów stadnych. Smile
Ujęte w samym sednie. Perfekcyjnie skłócony naród kurwa jego mać. Najlepsze jest to, że nie ma kozaka, który by ten pijarowsko-spec-tajno-słuzbowski pierdolnik posprzątał.
Nie da się tego posprzątać pokojowo, bo demokracja nie działa.
A na wojnie nikomu normalnemu nie zależy, zwłaszcza że na jej końcu i tak by nas najpewniej znowu wychujano.
Trzeba żyć tak jak jest, robić swoje, głosić prawdę i czekać - z czasem zmiany same nadejdą i miejmy nadzieję, że nie będą to zmiany na gorsze.
Wysłany: 21:34, 20 Kwi '12
Temat postu:
Że też kurwa Niemcy nam nie spuścili definitywnego wpierdolu i nie wcielili do siebie. Oddali nas w ruskie łapy, a ruskie nas oddali z kołchozu do sowchozu za pomocą czarodziejski różdżki solidarności. Ruchają nas jak starą zdzirę, ciekawe kiedy im się znudzi i kopną nas w dupę i wtedy nastanie normalność
Edit. Coś popierdoliłem
Ruskie nas oddali z sowchozu do kolejnego eurokołchozu.
Wysłany: 21:40, 20 Kwi '12
Temat postu:
Niemcy i Ruscy mają w sumie ten sam syf co my - u nich demokracja też nie działa i też są nieźle dymani.
Jeśli chcemy mieć lepiej, pokonać ten syf, powinniśmy się z nimi zjednoczyć w walce, a nie walczyć przeciw nim - tym co rządzą nami, oraz nimi, tylko o to chodzi, żebyśmy się żarli między sobą zamiast skupić na naszym faktycznym wrogu: systemie co nas dyma jak i kiedy chce.
@Venom
A może merytorycznie do tez Pana A.Macierewicza się odniesiesz?
_________________ ...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
ludzie muszą zostać nagrodzeni za trwanie przy wierze inaczej rozlecą się w pył
Że jest podżegaczem wojennym to ci nie wystarczy? Dla ciebie może i jest ostoją szlachetności i utożsamiasz się z jego ideologią. Nie bądź już taki leniwy jeśli jesteś pewny swoich racji tylko chwyć za bagnet i na front w imię swojego niesprzedajnego króla.
Prawda jest taka, że właśnie pomagasz w negocjacji ceny gazu dla swoich potomnych. Ehh, ale ważniejszy jest okultyzm Braveheart Macierewicza. I w tym miejscu posłużę się twoim podpisem.
Cytat:
...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
Służalcu partyjny schowaj się nim naprawdę zacznę cię niszczyć.
Pozostając w Polsce mają 5 razy większe zagrożenie, że zostaną "zagubieni":
"Osoby, które wyjechały z kraju za pracą i przepadły to prawie 20 proc. wszystkich, których poszukuje Fundacja Itaka."
Nie ma to oczywiście żadnego związku z Macierewiczem, który podjudza w związku z katastrofą w Smoleńsku do której doprowadził Lech Kaczyński swoim rozkazem zmuszającym pilotów do lądowania wbrew przepisom z uwagi na to, że zaspał na własny samolot.
Że jest podżegaczem wojennym to ci nie wystarczy? Dla ciebie może i jest ostoją szlachetności i utożsamiasz się z jego ideologią. Nie bądź już taki leniwy jeśli jesteś pewny swoich racji tylko chwyć za bagnet i na front w imię swojego niesprzedajnego króla.
Prawda jest taka, że właśnie pomagasz w negocjacji ceny gazu dla swoich potomnych. Ehh, ale ważniejszy jest okultyzm Braveheart Macierewicza. I w tym miejscu posłużę się twoim podpisem.
Cytat:
...czasami po prostu lepsza od prawdy jest wiara w coś....
Służalcu partyjny schowaj się nim naprawdę zacznę cię niszczyć.
Rozumiem ,że tak rozumiesz rozwinięcie i merytoryczną odpowiedż?
Właśnie na tym to polega ,że są tylko epitety ,a Ty jesteś jak obłąkany Niesiołowski lub podżegacz Macierewicz ,a gdzie merytoryka?
Wysłany: 11:08, 21 Kwi '12
Temat postu:
psychozis, ty naprawdę masz coś z głową - bynajmniej nie od dzisiaj
w jednym poście piszesz "Pana A.Macierewicza", a już w następnym "podżegacz Macierewicz"...
to w końcu jak, szanujesz pana podżegacza a. macierewicza, czy nie?
może się zdecyduj, zamiast być za a nawet przeciw, to będzie się ludziom z tobą o wiele łatwiej dogadać.
Witam,
nie wiem nad czym sie tak spuszczacie
I taki Niesiolowski i taki Macierewicz ma swoich sluchaczy, najwidoczniej jest zapotrzebowanie na mowienie tego co mowia, poniewaz znajduja sie odbiorcy wiadomosci.
Ich strategia dziala bardzo dobrze, ale.... za 30-40 lat juz nie bedzie sie mial kto z kim klucic, poniewaz tych starszych ludzi juz nie bedzie ! o smolensku juz nikt nie bedzie mowil.
Nie ma roznicy miedzy PiS a PO, jakby byla to by zimny Lech nie podpisal Traktatu Lizbonskiego, to bysmy za rzadow PiS LPR Samoobrony wyszli i z Unii... a nie wyszlismy, czyli ich hasla byly puste, byle trafic do tej przeciwnej przystapieniu do unii czesci spoleczenstwa. I tak to wlasnie wyglada, stwarzaja pozory, ze sa roznice.
Ja nie wiem ile jeszcze o tym chcecie dyskutowac ? duzo energii wypuszczacie przez gwizdek zupelnie zbednie.
psychozis, ty naprawdę masz coś z głową - bynajmniej nie od dzisiaj
w jednym poście piszesz "Pana A.Macierewicza", a już w następnym "podżegacz Macierewicz"...
to w końcu jak, szanujesz pana podżegacza a. macierewicza, czy nie?
może się zdecyduj, zamiast być za a nawet przeciw, to będzie się ludziom z tobą o wiele łatwiej dogadać.
@Bimi
No nie mówi ,że Ty masz czarno-białe klapki na oczach?
Tzn musi być tak albo tak?
Szanuje Macierewicza za jego dorobek,historie życia,role w powstawaniu WZW i Solidarności itd ,jako polityka szczególnie w ostanich czasach uważam go za ideowego ,ale z niedyplomatyczną gębą ,czasem furiata ,człowieka ,który czasem prowokuje i zciąga na siebie gromy pomimo nienajgorszych intencji...
Natomiast fajnie by było jakby się dyskutowało tylko merytorycznie ,a nie że to podżegacz i by spierdalał do USA...
Wysłany: 13:20, 21 Kwi '12
Temat postu:
Cytat:
No nie mówi ,że Ty masz czarno-białe klapki na oczach?
Tzn musi być tak albo tak?
Aaa, czyli w końcu twierdzisz, że nie jest ani tak, ani tak - nie jesteś ani za, ani przeciw...
W takim razie raz jeszcze napiszę, że jednak masz coś z głową
Cytat:
Szanuje Macierewicza za jego dorobek,historie życia,role w powstawaniu WZW i Solidarności itd ,jako polityka szczególnie w ostanich czasach uważam go za ideowego ,ale z niedyplomatyczną gębą ,czasem furiata ,człowieka ,który czasem prowokuje i zciąga na siebie gromy pomimo nienajgorszych intencji...
Natomiast fajnie by było jakby się dyskutowało tylko merytorycznie ,a nie że to podżegacz i by spierdalał do USA...
No widzisz - a ja go nie szanuję bo to kłamca, oszust, demagog i syjonistyczna menda. I zgadzam się z tym co napisał przedmówca - że jak już rozpęta tą wojnę Polski z sąsiadami, pierwsze co zrobi to spierdoli z kraju, w nadziei, że uda mu się dorwać do koryta rządu na emigracji.
A jakbym miał zgadywać dokąd spierdoli: najpewniej do USA.
Choć w grę wchodzi również Izrael - tam spierdalają wszyscy złodzieje ścigani międzynarodowym listem gończym, bo jedyne co muszą zrobić by dostać azyl, to przywieźć ze sobą to co ukradli i wykazać żydowskie korzenie. A jestem pewien, że to drugie nasz koziołek matołek zrobił by z palcem w dupie. Tak samo jak i Kaczyński.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2