|
Autor
|
Wiadomość |
KFI
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 04:12, 24 Kwi '09
Temat postu: Kymatica (Napisy PL) |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Veritatis
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Leszek
|
Wysłany: 08:23, 24 Kwi '09
Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
etznab
|
Wysłany: 08:34, 24 Kwi '09
|
|
Muszę zgłosić,ze cenzura to chyba weszła też na stagevu.com:
"Error: No video with the provided information exists"
- szkoda, bo naszybciej chyba ściąga i w całości choć z przeklej też łaczy w jedną po zassaniu obu - właśnie pobieram...a potem obejrze - choc już mi się podoba poczatek na TwojejRurze
_________________ www.youtube.com/user/WszystkoJestWporzadQ
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
|
Powrót do góry
|
|
|
etznab
|
Wysłany: 10:41, 24 Kwi '09
|
|
a na przeklej jest jakiś błąd i nie ściąga w całości plików - nie można ich otworzyć i połaczyć - pozostaje jedynie TwojaRura - co też czynie i zasysam w częściach...
Torrent na Operze chodzi wolno, mam nadzieje,że nie zaznam buendu końcowego w postaci uszkodzonego archiwum...
Co nie znaczy,że KFI jak zwykle wykonau świetną robotę - nasz człowiek ...
_________________ www.youtube.com/user/WszystkoJestWporzadQ
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
|
Powrót do góry
|
|
|
etznab
|
Wysłany: 14:48, 24 Kwi '09
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
3words
|
Wysłany: 16:52, 24 Kwi '09
|
|
Widzialem na poczatku Marca. Moj TOP film. Ben Stewart jest niesamowity! Jak dla mnie najlepszy Ezo film jaki widzialem po Esoteric Aganda. KFI, dziekuje za napisy.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aya Sophia
|
Wysłany: 17:06, 24 Kwi '09
|
|
Wspaniałe, niepowtarzalne, absolutnie unikatowe - ja jestem chyba za wrażliwy na takie filmy
_________________ "W pozornie beznadziejnej walce, rozwiązanie tych problemów jest proste. Jedyną broń jaką mają przeciwko nam jest ukrywanie przed nami wiedzy. Musicie dużo czytać, by
poznać prawdę i dostrzec korzenie zła"
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
outlaw87
|
Wysłany: 21:22, 24 Kwi '09
|
|
dobry filmik, najlepsza końcówka i gadka tego kolesia który chyba był narratorem
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
KFI
|
Wysłany: 22:55, 24 Kwi '09
|
|
szukający prawdy napisał: | Muszę zgłosić,ze cenzura to chyba weszła też na stagevu.com:
"Error: No video with the provided information exists"
- szkoda, bo naszybciej chyba ściąga i w całości choć z przeklej też łaczy w jedną po zassaniu obu - właśnie pobieram...a potem obejrze - choc już mi się podoba poczatek na TwojejRurze |
Ano niestety jest jakaś awaria na StageVu, film się załadował, ale nie został przekodowany i póki co nie działa.
Będę próbował do skutku i jak tylko się uda podam świeżego linka, a tymczasem proponuję DivxVine, który chodzi nieco wolniej, ale nadaje się idealnie jak ktoś chce ściągnąć film z wtopionymi napisami w najlepszej jakości i w całości.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Smokie82
|
Wysłany: 23:27, 24 Kwi '09
|
|
Wyspa napisał: | warto byłoby zaznaczyć że TORRENT zawiera film + soundtrack
|
To nie jest soundtrack niestety, a coś w rodzaju płyty promującej film. Mówię niestety bo szukam prawdziwego OST z kymatyki od 2 miechów i nic, a muza z tła tego filmu siedzi mi w głowie jak drzazga w … Strasznie hipnotyczna i relaksująca.
BTW. KFI jebitny respekt za tłumaczenie, trzymasz poziom.
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Adwokat Diabła
|
Wysłany: 07:56, 25 Kwi '09
|
|
Wielkie dzięki i szacunek dla ludzi którzy tłumaczą takie filmy jak ten. Nieście dalej kaganek "oświaty" w Polske:)
Co do filmu to nic dodać nic ująć. Film, ze wszystkich tego typu, które oglądałem, najbliższy mojej wizji.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Al Kohol
|
Wysłany: 09:09, 25 Kwi '09
|
|
bardzo dobra produkcja! w koncu ludzie dostrzegaja prawdziwe zrodlo tego calego zamieszania. swiat jest wielkim fraktalem - zmien siebie, zmienisz swiat.
dzieki za tlumaczenie!
pozdrawiam
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
re-ligio
|
Wysłany: 14:50, 25 Kwi '09
|
|
Dzięki za tłumaczenie obejrzałem bardzo ciekawy film
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
|
Powrót do góry
|
|
|
aro_klb
|
Wysłany: 22:39, 25 Kwi '09
|
|
Zauważyłem ,że w siódmej części w 40 sekundzie jest niewyraźne tło piramidy iluminackiej.Ale filmik ogólnie ciekawie się ogląda!
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
FallenAngel
|
Wysłany: 23:11, 25 Kwi '09
|
|
Zobaczyłem początek i mialem dość.... troche kiepskawe. Może na pozniej lepiej ale jakos nie mam sily.
_________________ Ta piosenka powinna być myślą przewodnią tego forum http://www.youtube.com/watch?v=8s_LnU8mH-Q
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 23:11, 25 Kwi '09
|
|
mi się podoba. cały ten sposób rozumowania, trochę jak u krishnamurtiego; że świadomość jest tylko jedna, wspólna dla wszystkich ludzi, dla całego świata. nasze myśli tworzą złudzenie że jesteśmy czymś oderwanym od korzenia, czymś co musi się chronić przed środowiskiem, przed systemem. każdy człowiek jest jak liść, najpierw się rodzi, potem rozwija, powiewa na wietrze, a na koniec odpada i umiera. wszystko po to aby pomóc drzewu przerabiać wodę na dalszy rozwój. liść umiera na zimę, drzewo żyje dalej, a liść się do tego przyczynił więc dzieło jego zycia (że się tak wyrażę ) przeżyło w tym drzewie. i o to chodzi. w naszej planecie jest o wiele więcej życia, inteligencji i świadomości niż w którymkolwiek pojedynczym człowieku.
profesjonalne napisiki, kfi. powinni ci za to płacić
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
astrit
|
Wysłany: 23:44, 25 Kwi '09
|
|
no no dokładnie jak w tym teledysku bjork tylko i tak nie do każdego to dociera pewnie myślą że to clip o życiu ogrodniczki -sadowniczki
_________________ nie konwersuje z babochłopami.
*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Wyspa
|
|
Powrót do góry
|
|
|
skrzydlaty
|
Wysłany: 15:23, 26 Kwi '09
|
|
Witam!
Znowu trafiłem 'przypadkiem' na ten materiał.
Dla mnie jest genialny...
Jest naturalną komplementarną wypowiedzią rozwijajacą koncepcje Davida Icka....
Demony są w nas. Reptilianie tak naprawdę są w nas, w każdym z nas. I my pozwalamy im na to!
Ale wystarczy, że staniemy się świadomą jednością i 'odbijemy' złe światło rzucane z góry (wierzchołka piramidy) w zwierciadłach naszych serc, a koszmar naszego życia zniknie!!!
Zamiast ciągle patrzeć w zwierciadło szukając tam rzeczywistości, spójrzy w siebie, a ujrzymy prawdę,
która ocali ludzkość.
Jesli uporamy się z tymi demonami w sobie, ludzkość czeka rozwój na niespotykaną skalę - będziemy żyć pełnią życia.
Jesli nie zdołamy zwalczyć demonów, poprzez zwalczenie ich w każdym z nas samodzielnie - przestaniemy istnieć!
Jesli bedziemy zwalczać demony u innych pozabijamy się nawzajem i ... też przestaniemy istnieć.
pozdrawiam
Szukajacych prawdy
Nie ustawajcie.. Ona daje niesamowitą siłę i pewnośc jutra.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Dryp
|
Wysłany: 08:32, 27 Kwi '09
|
|
Bardzo dobry film, uważam go za podstawę do obejrzenia dla ludzi jeszcze nieuświadomionych, a co najważniejsze dla ludzi którzy coś tam wiedzą, ale dostrzegają tylko walkę i negatywne aspekty rzeczywistości. Początek mi się akurat podobał, natomiast część z prawem kompletnie mi do całości nie pasowała. Trochę to zdekoncentrowało, bo masa ciężkich do strawienia informacji, średnio powiązana tematycznie z całością. Myślę że jeśli ktoś się zrazi do filmu to właśnie na tym zagmatwanym fragmencie.
Bimi napisał: | mi się podoba. cały ten sposób rozumowania ... |
No to mnie w tym wypadku dziwi, ale jednocześnie cieszy !! Może dzięki takim produkcjom niektóre osoby zaczną patrzeć na drugiego człowieka właśnie z perspektywy jedności, nie egocentrycznej odrębności, a co za tym idzie szanować go, szanować jego zdanie umiejąc rozmawiać bez tworzenia negatywnych wibracji w postaci obraźliwych sformułowań etc. Jednocześnie mieć otwarty umysł tak aby nie skupiać się na walce, bądź zagrożeniu a na pozytywnych działaniach.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
killuminati
|
Wysłany: 12:04, 27 Kwi '09
|
|
Mnie jedno zastanawia. Kim są ci ludzie od tych zajtgajstow, architektow kontroli, reptylian itd
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
|