Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 22:01, 02 Kwi '11
Temat postu:
Uroczy wywiadzik w 2 parcie z tym satanem ogolnie film świetny polecam.Można dodać jeszcze ze po polsku xD
_________________ „Kto nie pamięta historii, skazany jest na jej ponowne przeżycie”.
33 jest liczbą mistrzowska. Osoby o takiej liczbie numerologicznej, mają większe predyspozycje... Ogólnie jest to pozytywna liczba.
W filmie znajdują się nieścisłości i pewne zbędne informacje, jak np o numerologii. Doszukiwanie się powiązać raczej "na silę".
Zdziwiło mnie również porównania eminema z jednej "mrocznej" (?) strony, gdzie jest pod wpływem mocy zła, a tego drugiego "prawdziwego eminema", który wydaje się być bardzie "wporzo"
_________________ ...
Wysłany: 23:16, 23 Kwi '11
Temat postu:
Daję 5 tematowi bo jest tu wiele nowych perełek np. jak udupili DMX'a
Oby facet wrócił do domu i miał dalsze spokojne życie czego mu życzę.
GOD BLESS YOU!
Daję 5 tematowi bo jest tu wiele nowych perełek np. jak udupili DMX'a
Oby facet wrócił do domu i miał dalsze spokojne życie czego mu życzę.
GOD BLESS YOU!
jeden z moich ulubionych artystów za starych czasów...z aaliyah doskonały duet....ewidentnie coś nie hallo polecam ten link dla zobrazowania sytuacji
http://www.youtube.com/watch?v=pWHiZhl_TBA
Bardzo podobał mi się ten film gdy go odkryłem. Daje do myślenia i wciąga!
Ale radze dwa razy się zastanowić nad tym, co w nim przedstawiono.
Według mnie - kolejny dowód na to jak zachłanny i niebezpieczny jest rynek związany z muzyką. Widzimy to codziennie, chociaż w Polsce z nieco odległej perspektywy. W tym biznesie jest masa pieniędzy i popularność a więc i władza. Jest więc o co walczyć. Ci, którzy polegli, według mnie nie oparli się zachłannemu biznesowi a nie iluminatom
MJ miał w swoim czasie o co walczyć. Nie zapominajmy (perspektywa czasu robi swoje) że walka o prawa Afroamerykanów skończyła się dopiero niedawno!
I błagam, jeśli jeszcze ktoś się powoła na współczesne odniesienia do masonów i iluminatów to nie wytrzymam. One są wszechobecne. Od dłuższego czasu sowy, trójkąty itp są zwyczajnie modne. Można sobie wmawiać, że to zagrywka tajemnych zgromadzeń, ale według mnie to jedynie wyraz zainteresowania ludzkości aurą tajemniczości.
Od dłuższego czasu sowy, trójkąty itp są zwyczajnie modne.
konkretnie od jakiego dłuższego czasu?
To działa na tej zasadzie . Ktoś na obciągaczu umysłowym typu pudelek/kozaczek , napisze że coś jest modne . Kilka osób podłapie temat , kilka powtórzy i już wiemy że gwiazda dawida jest modna , a jak jeszcze ktoś odkryje że składa się z dwóch ( co najmniej ) połączonych trójkątów , to łza po policzku nam popłynie ze szczęścia . W takim otoczeniu umysłowego syfilizmu , zainfekowani we dwóch połączonych trójkątach są w stanie zauważyć - sowę
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Wysłany: 09:36, 10 Lut '12
Temat postu:
Ordel myślisz ,że mi dowaliłeś?
Wierz mi ale mam głęboko w czterech literach to co napisałeś
A komentować tego nie będę bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce pisać elaboratów o umysłowym ograniczeniu użytkowników.
Ordel myślisz ,że mi dowaliłeś?
Wierz mi ale mam głęboko w czterech literach to co napisałeś
A komentować tego nie będę bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce pisać elaboratów o umysłowym ograniczeniu użytkowników.
Od dłuższego czasu sowy, trójkąty itp są zwyczajnie modne.
konkretnie od jakiego dłuższego czasu?
Nie rozumiem, skąd to pytanie Rozwiń proszę, bo widzę że masz coś na myśli.
Ale naiwnie odpowiem, od około 3 lat mamy apogeum tej mody.
Co do filmu przypomniało mi się jeszcze, że sporo czasu poświęcono eminemowi i jego oczywistym odniesieniom do rynku muzycznego, co próbowano podciągnąć oczywiście pod iluminatów...
Stanley napisał:
Czyżby ów film zawierał zbyt wiele prawdy, że został już wyeliminowany przez YT - użytkownika ? Ciekawe.
Raczej doszukiwałbym się problemów z prawem autorskim...
Wysłany: 11:11, 10 Lut '12
Temat postu:
Modne symbole to teraz kółka Olimpijskie i logo EURO 2012 z zamachem nuklearnym w tle ...Zobaczycie jak tylko internet podłapie temat to zrobi się taka jazda że kibice albo nie przyjdą albo wejdą w maskach kwestia tylko co ustali mołda z ekspertami z pierdolni w sensie o której wybuch i ile megaton ...
_________________ Gaza Strefa śmierci
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Strona 1 z 3