|
|
| Autor |
Wiadomość |
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 19:07, 13 Maj '06 Temat postu: Wywiad Alex Jones'a z aktorem Charlie Sheen'em |
|
|
Za serwisem grazingsheep.com
| Cytat: |
Ostatnio pytania na temat 9/11 powracają ze wzmorzoną energią za sprawą Alexa Jonesa, aktywisty, producenta filmów dokumentalnych, gościa wielu programów radiowych i telewizyjnych, oraz gospodarza programu radiowego i telewizyjnego (program radiowy Alex Jones Show, oraz cotygodniowy program Info Wars w telewizji kablowej).[1,2] Alex pojawił się w programie CNN, Showbiz Tonight 23 marca, oraz następnego dnia, ze względu na olbrzymią popularność emisji z poprzedniego dnia.
Wywiad z Alexem Jones'em był następstwem wywiadu, który on przeprowadził ze znanym aktorem, Charlie Sheen'em, kilka dni wcześniej i który to wywiad spowodował prawdziwe oberwanie chmury. Stanowisko Sheen'a - ze względu na fakt, że jest znaną postacią w Hollywood (Czerwony Świt, Platoon, i doprawdy bardzo długa lista tytułów filmów, sitcom'ów i innych programów) - jest tak drażliwe dla establishmentu mediów i polityki, że przez ponad 3 dni doniesienia na temat tego wywiadu były cenzurowane przez Google (które ma już solidną historię cenzurowania portali z przyczyn politycznych). Duże media usiłowały przeczekać tę nawałę doniesień w niezależnych wydawnictwach i alternatywnych mediach, ale po kilku dniach skapitulowały - zapewne, aby nie stracić na wiarygodności i nie skompromitować się kompletnie.
[...]
W ankiecie internetowej CNN, otwartej przy okazji pierwszej emisji wywiadu z Alexem Jones'em, ilość partycypantów zgadzających się ze stanowiskiem Sheen'a przekroczyła 80%. Niedługo po tym CNN zamkneło ankietę i stwierdziło, że nie jest to właściwe medium odzwierciedlające opinę publiczną... Brawo, ze pozwolili przynajmniej na dwa dni wolności w ich miediach!
Żeby wbić gwóźdź do trumny - chyba na fali popularności tych dwóch emisji CNN - MTV miało krótki wywiad telefoniczny z Alexem Jones'em. Ci, którzy mają ochotę ściągnąć i oglądnąć ten krótki fragment, mogą to uczynić podążając za linkiem poniżej.
[...] |
Całośc tekstu znajdziecie tutaj: http://www.grazingsheep.com/news/flash/pl/gsnp_disp.asp?use=byid&IID=303
A tutaj fragment z MTV, o którym mowa:
http://www.grazingsheep.com/av/2006/AlexJonesReSheen%28MTV%29remix.wmv
Ostatnio zmieniony przez Bimi dnia 13:49, 21 Wrz '06, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SKAAL Gość
|
Wysłany: 17:04, 20 Cze '06 Temat postu: |
|
|
| Nie ukrywam, że wkurwił mnie ten chłopek z MTV. Zawsze się zastanawiam skąd biorą się takie marionetki, ale jak sobie przypomnę moich kolegów ze szkół to już wtedy wiem.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bimi Site Admin
|
Wysłany: 18:41, 20 Cze '06 Temat postu: |
|
|
No tak. Klasyczny pajac.
Chyba tylko takich biorą do MTV
Ostatnio zmieniony przez Bimi dnia 13:52, 21 Wrz '06, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KPAX Gość
|
Wysłany: 14:24, 21 Cze '06 Temat postu: |
|
|
Totalny pajac.
Chetnie bym mu tylek skopal.
Caly ten Big Brother,Mtv i tego typu programy nadziane sa tego typu dupkami.
Podobalo mi sie to:
Nie ukrywam, że wkurwił mnie ten chłopek z MTV. Zawsze się zastanawiam skąd biorą się takie marionetki, ale jak sobie przypomnę moich kolegów ze szkół to już wtedy wiem.[/quote]
Obecnie slucham :AlexJohnShow....POLECAM
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
astrodancer
|
Wysłany: 11:34, 27 Lut '09 Temat postu: |
|
|
Alex Jones - nie sposob tego nie zauwazyc - jest osoba komunikujaca sie jazgoczaco, krzykliwie, halasliwie - i to nie jest tak, zebys zmienil teraz zdanie na temat Alexa Jonesa majac na uwadze ludowa madrosc, ze krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje - bo przeciez w jego materialach jest sporo uzytecznych faktow, ale po prostu warto jest obejrzec kazdy temat z roznych perspektyw, zeby miec pelniejszy, kompletny obraz calosci.
Oto co znalazlem i chce sie z tym podzielic:
http://www.forum.michalkiewicz.pl/viewtopic.php?f=11&t=6727
| Cytat: |
Człowiek, który nie zgadzał się z Jonesem, nazwał go nawet kłamcą, a propos jego milczenia w sprawie polityki proizraelskiej. Został zastrzelony przez policję w trochę dziwnych okolicznościach.
http://www.hourofthetime.com/williamcooper.html
[ Dodano: 04 Gru 2007 06:01 ]
Muszę znów przeprosić i sprostować. Bill Cooper nie miał nic do Żydów, czy jakiejkolwiek nacji. W szumie informacyjnym, mi się coś pokręciło. Przepraszam.
Teoria spiskowa B.C. jest już kompletnie nie do zaakceptowania przez tzw. zdroworozsądkowego człowieka. Chociaż...
Poniżej link do filmu o nim. Proszę się nie zniechęcać, tym że w pierwszej części mowa o UFO - B.C. uważał, że je zobaczył. Jego badania nad UFO po tym przeżyciu skierowały go na inne tory - polityki... Stosował zasadę "czytaj wszystko, rozum wszystko, nie wierz w nic, dopóki sam tego nie udowodnisz". Interesująca postać.
Tu link do filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=YVz_xloNAWw
P.S.
A tu w jakim poważaniu miał Alexa Jones'a:
http://www.youtube.com/watch?v=DJ82zk8ycfs
[ Dodano: 05 Gru 2007 12:16 ]
Paweł napisał(a):...
W poniższtym linku dowiadujemy się dlaczego Cooper ma takie zdanie o Jonesie. Jeśli ktoś nie zna angielskiego to streszczam: Bill Cooper zauważa, że Jones reprezentuje stację komercyjną. Nigdy nie był związany z żadnym ruchem patriotycznym, nie zajmował się tematyką rządu światowego itd. Nagle podłapał temat i rozgłasza swoje teorie. Przy tym używa w swoich wypowiedziach rozmaitych trików socjotechnicznych (co samo w sobie jest dla Coopera podejrzane), by wywołać masową histerię. (taki mniej więcej sens był)
Cooper widzi w Jonesie wichrzyciela, działającego de facto w układzie. Ma on doprowadzić do masowego buntu, który dostarczy władzy pretekst do wprowadzenia stanu wojennego...
http://www.youtube.com/watch?v=tSBhRhqvPlc |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
davidoski
|
Wysłany: 13:08, 27 Lut '09 Temat postu: |
|
|
| Po jaką cholerę wstawiasz w kilku wątkach taki sam post?
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Loko
|
Wysłany: 14:23, 27 Lut '09 Temat postu: |
|
|
Mysle ze to nadaje sie na bana. Też lekko sie zdenerwowalem jak czytam wszedzie to samo.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
guinness
|
Wysłany: 14:46, 27 Lut '09 Temat postu: |
|
|
Fakt astrodancer troche przesadzil.
Jednak wszystko to pokazuje ze trzeba byc badzo ostroznym i krytycznym co do informacji z filmow AJ.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prawdziwy
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
davidoski
|
Wysłany: 23:26, 21 Mar '09 Temat postu: |
|
|
| Spam.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smokie82
|
Wysłany: 20:32, 22 Mar '09 Temat postu: |
|
|
Musiałeś włożyć wiele czasu, wysiłku i chęci, w ten swój przydługi post, skoro tak gorliwie go teraz wszędzie reklamujesz. A coś mi się zdaje że szukasz zaczepki i liczysz na kłótnię z jakimś przygłupim jarającym zioło, fanem zeitgeista. Być może liczysz na 72 dziewice po śmierci, za to ze nawrócisz ów zeitgeistowca na boską droge. Ale niestety pojebały ci się religie, nasz Bóg oferuje jedynie wątpliwe życie wieczne bez piwa, cipek, Internetu i szeroko pojętej rozrywki cielesnej.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prawdziwy
|
Wysłany: 21:02, 22 Mar '09 Temat postu: |
|
|
| Smokie82 napisał: |
A coś mi się zdaje że szukasz zaczepki i liczysz na kłótnię z jakimś przygłupim jarającym zioło, fanem zeitgeista. Być może liczysz na 72 dziewice po śmierci, za to ze nawrócisz ów zeitgeistowca na boską droge. Ale niestety pojebały ci się religie, nasz Bóg oferuje jedynie wątpliwe życie wieczne bez piwa, cipek, Internetu i szeroko pojętej rozrywki cielesnej. |
Jedyne na co liczę to odrobina zrozumienia dla słów prawdy w moich tematach min. od "przygłupów" bełkoczących o jakichś religiach i gańdziach.
Wiedziałem, że będzie trudno, ale spróbuję:
Przygłupi fanie zeitgeista - To tobie pojebały się religie: chrześcijaństwo ma tyle wspólnego z islamem co z satanizmem.
| Smokie82 napisał: | | nasz Bóg oferuje jedynie wątpliwe życie wieczne bez piwa, cipek, Internetu i szeroko pojętej rozrywki cielesnej. |
Który Bóg? Kato-Islamo-satanistyczny oferuje jedynie ciemność.
Bóg chrześcijan - Raj na ziemi tuż po rychłym i ostatecznym zniszczeniu tego, który okłamuje nie tylko Ciebie, ale i większą część ludzkości.
Będę się modlił o Twoje przebudzenie.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aya Sophia
|
Wysłany: 14:22, 03 Kwi '09 Temat postu: |
|
|
| Prawdziwy napisał: | | Jedyne na co liczę to odrobina zrozumienia dla słów prawdy w moich tematach min. od "przygłupów" bełkoczących o jakichś religiach i gańdziach. |
Zaczynasz mnie poważnie irytować. Staram się zazwyczaj czytac posty do końca i próbowac przynajmniej zrozumieć
rozmówce, ale to co Ty chłopie wyprawiasz ociera się o chamstwo i pyche. To grzech. Bawi mnie jak używasz terminów których nie rozumiesz : "słów prawdy", "gandziach" (miales na mysli gady czy marihuane?). Musisz się wkońcu wziąć w garść i odpowiadać na posty grzecznie i merytorycznie, a najlepiej również dowcipnie (patrz - moje posty). To jest forum a nie prywatna mównica Mr. Prawdziwy. Tu nie robimy kazań, nie nawracamy, i nie obrażamy się wzajemnie (staramy sie przynajmniej).
Powiem Ci coś o Zeitgeiście. Przy najprawdę wielu rzeczach tam zakłamanych i zmanipulowanych by udowodnić z góry założoną tezę (patrz mój wywód o historycznych faktach o Jezusie) - weź chłopie kiedyś do ręki teleskop, idz do biblioteki - wypożycz jakąś książkę o Słońcu, o Astronomii, a najlepiej poobserwuj Naturę, potem
kup sobie dobre piwo, lub zrób w termosie herbaty, idz w gwiaździstą noc do parku lub na polanę, połz się na trawie,
swymi wszystkowidzacymi oczyma do góry. I tylko patrz.
Nie odpisuj mi na powyższe, nie chce. Chcę za to żebyś krótko odpowiedział mi na jedno pytanie.
Jaki kanon prawdy uzajesz? Chce wiedziec z czego czerpiesz tę Prawdę? Pamiętaj krótko, bez "filmików" z YouTube i GoogleVideo. Najlepiej jednym wyrazem - spodziewam się takiej odpowiedzi.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów na tym forum
|