Jedno mi z tym Lewszunowem nie gra.
Mówi on dużo, co kobiece, co męskie, pierwotne zachowania itd.
Że kobiety zachowują się jak mężczyźni i odwrotnie.
A sam nosi długie włosy, uważając się przy tym za słowianina i propagatora kultury słowian, obchodzenie świąt, kupały i te sprawy.
Z tego co mi wiadomo, to słowiańscy mężczyśni nie nosili długich włosów. To znaczy do czasu kiedy byli pod opieką kobiet.
Potem był znany obrzęd postrzyżyn i faceci raczej mieli krótkie włosy, a na pewno nie poniżej szyji. No chyba, że jacyś wikongowie...
_________________ Zobacz też tutaj
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 12:15, 24 Sty '15
Temat postu:
AQuatro napisał:
................
A sam nosi długie włosy, uważając się przy tym za słowianina i propagatora kultury słowian, obchodzenie świąt, kupały i te sprawy.
Z tego co mi wiadomo, to słowiańscy mężczyśni nie nosili długich włosów. To znaczy do czasu kiedy byli pod opieką kobiet.
Potem był znany obrzęd postrzyżyn i faceci raczej mieli krótkie włosy, a na pewno nie poniżej szyji. No chyba, że jacyś wikongowie...
ależ ...... te całe "postrzyżyny" to są katolickie bzdury !!! Oczywiście, że Słowianie tak samo jak Indianie ( ten sam cel- tu masz wyjaśnienie http://www.sott.net/article/234783-The-T.....-Hair-Long a gdzieś w - chyba na 6 stej stronie działu Trehlebov piękne tłumaczenie na polski tego tekstu ) nosili długie włosy i brody. Natura nic nie daje przypadkiem. Któryś z cesarzy Rzymskich kiedy chciał mieć w armii posłuszne roboty to wydał "ukaz" " wszystkich ostrzyc!". Człowiek traci wtedy samoświadomość. Nie przypadkiem do dziś się strzyże w więzieniach i rekrutując armię.
"pod opieka kobiet" - tu już w ogóle nie wiem co miałeś na myśli - u nas było zawsze odwrotnie. To my się opiekujemy kobietami.
_________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2