3 października - światowa premiera filmu "THE REFLECTING POOL"
"The REFLECTING POOL" pierwszy film fabularny kwestionujący oficjalną wersję wydarzeń z 11 września będzie miał światową premierę na 22 Międzynarodowym Festiwalu Filmów w Fort Lauderdale (Floryda).
Scenariusz i reżyseria... UWAGA! UWAGA!... JAREK KUPSC
Zapytamy
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 22:49, 11 Lis '07
Temat postu:
Mój błąd Premiera nie odbyła się 3 października tylko 3 listopada.
Jak na razie filmu nigdzie nie znalazłem. Trzeba niestety uzbroić się w cierpliwość, to może potrwać.
_________________ "Jeden człowiek nie zmieni świata, ale jeden człowiek może przekazać informację która zmieni świat." David Icke
www.infowars.patrz.pl
Wysłany: 00:45, 17 Lis '07
Temat postu:
Ten trailer narobił mi smaku. Namierzył już ktoś pełną wersją?
www.infowars.patrz.pl
Wysłany: 09:46, 18 Lip '08
Temat postu:
Poprosimy Jarka, żeby nam przetłumaczył
(szczyt bezczelności - ściągnąć film torrentem i poprosić autora o napisy pl)
www.infowars.patrz.pl
Ciekawe i nieznane dotychczas fakty nadające się na oddzielne tematy w wątku "Terroryzm władzy" - np. to, że list gończy FBI poszukujący Bin Ladena nie oskarża go o atak 9/11 - FBI nie ma dowodów!!!
Wysłany: 15:21, 22 Lip '08
Temat postu:
Easy_Rider napisał:
Ciekawe i nieznane dotychczas fakty nadające się na oddzielne tematy w wątku "Terroryzm władzy" - np. to, że list gończy FBI poszukujący Bin Ladena nie oskarża go o atak 9/11 - FBI nie ma dowodów!!!
Zależy jak dla kogo nieznane. To akurat było bodajże w ostatnim filmie von Kleista
Dzięki za wywiad - ciekawy. Pan Jacek mówi w nim, że nie stać go na zrobienie napisów. Sam nam więc raczej nie zrobi
no nieźle, w zasadzie słyszałem o prawie wszystkim co było w wywiadzie, ale nie o tym że fbi nie ma nic wiążącego bin ladena z 9/11. ciekawe czy kiedys bedzie mi dane ogladac "buszmena" na stryczku
PodobaĹ mi siÄ, w miarÄ obiektywny. Statyczny, ale wciÄ gajÄ cy. Taka powtĂłrka z poszukiwaĹ.
_________________ Materia jest plastyczna w obliczu Umysłu.
Zapraszam na mojego bloga
http://bezdepozytu.blogspot.com/
Wysłany: 09:50, 05 Sie '08
Temat postu:
w trailerze zwrócił moją uwagę podbity filmik braci Naudet z pierwszego uderzenia oraz "podstawiony" Larry Silverstein... aż dziw że nie zmienili jego nazwiska na Garry Goldblaum...
no to wypasik... filmik juz mam na dysku ale nie wiem czemu tylko w media classic mi go otwiera ; ( -> bede musial sobie skonwertowac film + napisy aby obejrzec go z napisami bleee : P wy tez tak macie?