Porównanie go do redaktor Środy , że niby on jest tym samym na prawicy, czym ona na lewicy [ekstremista -choć nie wiem o jakież to "ekstremum" chodzi ] —jakże charakterystyczne dla sposobu myślenia różnych murgrabiów ..czy manhatanuff ... Marzy im się destylacja prawicy.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 02:31, 03 Lis '21
Temat postu:
manhattanman napisał:
Czyli kota nie powinno interesować że chcę sobie np. kowisia teoretycznie westrzyknąć.
Maniek , nie ośmięszaj sięm .. bo co ty pięrndolisz -to już ludzkie pojęcie przechodzi ...
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wysłany: 22:16, 29 Lis '21
Temat postu:
Macie swoją demokrację .. Dalej pokładajacie nadzieje w tym gównie - Ustroju dla zjełczałych debili. Część społeczeństwa nie ma już swoich przedstawicieli / posłów OFICJALNIE . Głosowałeś na konfederację? Gratulacje, należysz do kasty kurwa pariasów .
Posłowie konfederacji wykluczeni z obrad decyzją i nakazem jakiejś ....kelnerki z baru (??) . - bo do tego ta kobiecina się nadaje.. Podobno była jakąś dyrektorką w szkole, ale ja już w to nie wierzę. Co najwyżej sprzątaczką z mopem.
PS. Sprawy ustrojowe są najważniejsze. Ktoś może powie że to nudne, administracyjne gadanie.. Nic bardziej mylnego - bo to od ułożenia struktur wybierania swoich przedstawicieli rozpoczyna się cała układanka.
polecam całość, ale od 19 minuty konkret .
Ja nie rozumiem tego schizofrenicznego oporu Polachów przed Królestwem. A właściwie Rzeczpospolitą Królestwa Polskiego - bo tak brzmi nazwa tego Państwa.. Tak jakby myśleli że teraz mają więcej władzy per głowę obywatela niż poddany - w tym wypadku króla Wojciecha- w Królestwie. ........-opierającym się o zasady Prawa Ziemskiego - sejmiki ziemskie. Czy jest jeszcze w ogóle jakakolwiek szansa aby odnaleźli się na wodach międzynarodowych...?
Ja nie rozumiem tego schizofrenicznego oporu Polachów przed Królestwem. A właściwie Rzeczpospolitą Królestwa Polskiego - bo tak brzmi nazwa tego Państwa.. Tak jakby myśleli że teraz mają więcej władzy per głowę obywatela niż poddany - w tym wypadku króla Wojciecha- w Królestwie. ........-opierającym się o zasady Prawa Ziemskiego - sejmiki ziemskie. Czy jest jeszcze w ogóle jakakolwiek szansa aby odnaleźli się na wodach międzynarodowych...?
w jednym ma rację 18:27 do 18:28
ale cóż to za król bez korony?
poza tym opowiada bajki o lepszym systemie, który wydaje się mu lepszy, bo za taki, wymyślony przez siebie system, uważa.
Tak mnie ostatnio zastanawia, czy by w przyszłości nie zagłosować na Konfederacja ...
Rozwiałem wątpliwości , Konfederacja to jebane jankeskie farbowane lisy.
Menel mówi, że Ukrainę trzeba wspierać militarnie bo wojna przyjdzie do nas, jest to w poniższym wywiadzie ( i kilka innych kwiatków ) , ale nie wiem w którym momencie bo widziałem to u Maciaka .
Menel jest elokwentny, znający i rozumiejący historię, prawo i co tam jeszcze . Kapitalnie nadaje się do mediów, szczególnie w roli oponenta, błyskotliwie ogrywa rozmówcę . Sprawdzić czy nie Żyd .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Wysłany: 15:07, 20 Paź '22
Temat postu:
Dodałbym jeszcze, że Menel zaczął głaskać Polaków (zazwyczaj łasych na pochlebstwa) jaka to u nas wielce silna kultura -i wielce silny naród () -że prędzej spolonizujemy ukrainę, niż damy się zukrainizować ... heheh .. Czyli totalne brednie, bo jest akurat odwrotnie: zresztą to od wieków naród kultywujący bajki na własny temat: o swoim wybraństwie, nieprzeciętnej mądrości, kuźni geniuszów, największych złożach surowców w Europie (a może i na świecie! .. sic!), sprycie, waleczności; i t.p.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wysłany: 15:15, 20 Paź '22
Temat postu:
Mentzen to bystry gość i nie ma co po nim jechać. Kłopot polega na tym, że póki co to można go wrzucić do szerokiego grona dobrze gadających. Przyjdzie co do czego to i tak zrobi jak ktoś z góry mu nakaże.
Mentzen to bystry gość i nie ma co po nim jechać. Kłopot polega na tym, że póki co to można go wrzucić to szerokiego grona dobrze gadających. Przyjdzie co do czego to i tak zrobi jak ktoś z góry mu nakaże.
Bystrych nie brakuje , gość jest "śmiały" tego mu nie odmówię ale to to kontrolowana opozycja która w przyszłości ... .
A miałem spróbować jego piwa, taki chuj zobaczy moją forsę .
Wysłany: 17:21, 20 Paź '22
Temat postu:
LOL .. Wilczkiem... Kiedy ten chłopek-roztropek pojęcia o ekonomii nie ma _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4