Piszecie o tym, że plan Illuminatów się zbliża, bądź że dojdzie do 3 wojny światowej. Między kim? Kraje "bogatej północy" grają w 1 drużynie a wypowiedzenie wojny krajom 3 świata nie jest jakimś wyzwaniem.
Piszecie również o pogardzie Lucyfera wobec człowieka. Zagłębiacie się w jkaies mistyczne spiskowania kto w TV mu sprzyja. Jeśli z góry zakładacie, że TV to narzędzie diabła to wszystko co się w nim znajduje jest raczej "zue".
Ja powiem tak - gdyby doszło jutro do końca świata, bitwy pomiędzy dobrem a złem na ziemiach Megiddo to byłbym raczej rad = rozwiązałoby to wszystkie moje problemy a raczej brak planów na przyszłość
Może nie jest to jakiś wybitny cytat ale:
"Tchórz umiera tysiąc razy a bohater tylko raz".
Możecie coś więcej napisać nt. Lucyfera, wojnie na równinie Megiddo itd?
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 05:09, 17 Sty '10
Temat postu:
Mamy następną perełkę szatańskiej muzyki.
Tytuł 'utworu' - Evil Pimp - I Worship Devil Shit. (Zły stręczyciel - Ja wielbię to Szatańskie gówno)
Liryka jest w tym linku - nie warte tłumaczenia. Czarny 'artysta' ogólnie mówi o mordowaniu ludzi uzywając magnum 40, który rozwala mózg na ścianie i rozbryzguje go wraz z krwią po wszystkich scianach.
"Artysta" śpiewa, żeby mu przypadkiem nikt w drogę nie wchodził.
Co jest oczywiste, ten 'cudowny' utworek jest dostępny na twoją komórkę. Nie wodać nigdzie protestu, że ów 'artyzm' nawołuje do zabijania i mordowania. Oczywiście, gdyby facet śpiewał o zabijaniu Żydów, byłby spory problem. A gdyby śpiewał gloryfikując Main Kampf... aj waj.
Ale o Żydach nie ma ani słowa, nie ma także ani słowa o mordowaniu polityków i bankierów.
Resztę można zabijać i żaden rząd czy komisja nie protestują, że 'tfurczość' tego 'artysty' godzi w godność człowieka.
Dlaczego do tego sie dopuszcza? Ponieważ cały świat wielbi Lucyfera i nawet ten przygłupi 'artysta' cieszy się Lucka poparciem, więc jest na rynku i w takiego bubka inwestuje się pieniądze na reklamę!
Wszystko, co zdegenerowane ku czci Lucyfera.
Z drugiej strony, jak można szanować i wielbić Lucyfera, skoro on ceni takich bubków jak ten rapper!?
Potem jakiś zdesperowany dzieciak bierze pistolet i strzela do rówieśników, podekscytowany liryką na czasie i w modzie, którą wysłuchuje godzinami w słuchwkach na uszach, gdziekolwiek się znajduje.
Istnieje film zrobiony przez Geraldo Rivera (fragmenty powyżej) ale nie udało mi sie go zlikalizować. Usuwany jest systematycznie, kiedy tylko gdziekolwiek się pojawi.
Podejrzewam, że ten fim dostanę i... opublikuję! _________________ Łukasza 12:3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach.
Wysłany: 17:44, 20 Sty '10
Temat postu:
Beyonce... sama własnymi słowami potwierdza... opętanie!
I to dwukrotnie. Przyznaje, że nie wie dokładnie co się z nią dzieje, kiedy staje się ona Sasha Fierce (Demon)
W trzecim wywiadzie twierdzi, że to nic takiego, ponieważ uwidacznia sie u niej alternatywna osobowość o której wcześniej nie miała ona pojęcia.
Nieco późno na takie wytłumaczenia, skoro na ten temat mamy już taką masę materiałów.
Oto całkowicie demaskujący jej opętanie film, w którym ona sama przyznaje się dwukrotnie do opętania.
Satanizm - czyżby niewinna zabawa z udziałem niemal wszystkich rządów światowych, które te demoniczne cyrki propagują, opłacają i masowo rozpowszechniają?
Chwyty reklamowe?
W Bohemian Grove zbierają się włacy największych mocarstw aby... uczestniczyć w mszy ku czci... hmmm... św. Franciszka z Asyżu?
Ja piszę o tym od 5 lat i dostaję za owe informacje bany na każdym forum!
Moja witryna jest ostro cenzurowana za ujawnianie tych FAKTÓW!
Proszę sobie przeczytać mój doskonale udokumentowany artykuł na temat składania ofiar dla Lucyfera przez najwyższe władze w USA! http://www.zbawienie.com/satanizm.htm
To nie ja jestem bezrozumnym fanatykiem. To oni całkowicie zwariowali!!! _________________ Łukasza 12:3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach.
Todd wyjaśniał już w tych latach w jaki sposób sataniści kontrolowali przemysł fonograficzny i za owe ujawnianie zapłacił swoim życiem.
Zabrało nam niemal 30 lat, aby ukazać dzięki Internetowi, co rzeczywiście się dzieje w przemysle muzycznym.
Todd także ujawnił w jaki sposób sataniści czyli Iluminati kontrolują... religie i pastorów.
W połowie tej strony tekst jego przemówienia.
http://www.zbawienie.com/magia.htm _________________ Łukasza 12:3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach.
Wysłany: 11:50, 23 Sty '10
Temat postu:
Brit Awards 2010, piosenka otwarcia...
Wsłuchajcie się w tekst...
Koncert Hope for Haiti, Line-up:
Alicia Keys: "Prelude to a Kiss"
Coldplay: "A Message"
Bruce Springsteen: "We Shall Overcome"
Stevie Wonder: "A Time to Love"/ "Bridge Over Troubled Water"
Shakira: "I'll Stand by You"
John Legend: "Motherless Child"
Mary J. Blige: "Hard Times"
Taylor Swift: "Breathless"
Christina Aguilera: "Lift Me Up"
Sting: "Driven To Tears"
Beyoncé: "Halo"
Sheryl Crow, Keith Urban and Kid Rock: "Lean on Me"
Madonna: "Like a Prayer"
Justin Timberlake: "Hallelujah"
Jennifer Hudson: "Let It Be"
Emeline Michel: "Many Rivers To Cross"
Jay-Z with U2's Bono and The Edge (featuring Rihanna): "Stranded (Haiti Mon Amour)"
Dave Matthews & Neil Young: "Alone & Forsaken"
Wyclef Jean: "Rivers of Babylon"
Sprawdźcie wszystkie utwory, wszyscy w/w wykonawcy, to żołnierze "najjaśniejszego"...
Wysłany: 13:05, 26 Sty '10
Temat postu:
Poniżej klasyka blues-a z 1937 roku.
Tekst (ang.):
Early this mornin'
when you knocked upon my door
Early this mornin', ooh
when you knocked upon my door
And I said, "Hello, Satan,"
I believe it's time to go."
Me and the Devil
was walkin' side by side
Me and the Devil, ooh
was walkin' side by side
And I'm goin' to beat my woman
until I get satisfied
She say you don't see why
that you will dog me 'round
spoken: Now, babe, you know you ain't doin' me
right, don'cha
She say you don't see why, ooh
that you will dog me 'round
It must-a be that old evil spirit
so deep down in the ground
You may bury my body
down by the highway side
spoken: Baby, I don't care where you bury my
body when I'm dead and gone
You may bury my body, ooh
down by the highway side
So my old evil spirit
can catch a Greyhound bus and ride
PS. @Al Beyonce jest do dupy, a bez tapety to już w ogóle tragedia. Ale moja żona twierdzi, że też by ją bzyknęła - więc cholera, może to ja jestem zryty _________________ Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne.
Wysłany: 18:26, 27 Sty '10
Temat postu:
Aqua - ja mysle ze jestes po prostu mlodszy ode mnie. z wiekiem facet staje sie mniej wybredny po trzydziestce, a na dodatek w dlugim, stalym zwiazku to mialoby sie ochote bzykac (prawie) wszystko co sie rusza (szczegolnie po paru maszkach czegos dobrego). mysle ze w tym kontekscie beyonce wcale juz tak zle sie nie prezentuje
sorki lucid za kolejnego offtopa w twoim jakze istotnym temacie swoja droga zeby troche powrocic do watku to mozesz mi scharakteryzowac cechy "boga" i "szatana" oraz ich cele? bo szczerze to na podstawie tego co tu zostalo napisane do tej pory, nie wiem co odroznia jednego od drugiego.
Wysłany: 06:52, 29 Sty '10
Temat postu:
Kolejny spektakl Beyonce, i oczywiście kolejny szatański trik, typowa forma czarów, aby zmusić świat do wielbienia Lucyfera.
W sumie jest to niezwykle patetyczne, kiedy świat dwoi się i troi, aby za pomocą oszustw i kłamstw zmusić niczego się nie zpodziwających ludzi do wielbienia księcia kłamstwa, szatana zwanego Lucyferem.
Jest wprost nie do uwierzenia, że istnieje tyle tematów na piosenki, tyle pomysłów, tyle gałęzi ludzkiej wyobraźni, ale media ukazują nam same zwyrodnienia w stylu degenratów jak Marylin Manson czy Ozzy Osborne.
Albo tematem jest albo wolny, wyuzdany seks, albo morderstwa, albo steki wyzwisk, lub... satanizm pod najrozmaitszymi postaciami.
Obejrzyjmy ten film, w którym Beyonce śpiewa utwór Awe Maryja!
Oczywiście liryka jest zmieniona i celem utworu jest.... spektakl publiczny - wielbienie Lucyfera, którego symbol Słońca wyziera spoza każdego wizerunku 'świętego'!
Tym razem film posiada napisy po polsku!!!
Na koniec Beyonce śpiewa znany utwór "W ramionach Anioła" (Światła) czyli ponownie... Lucyfera.
Trzeba się na serio zorientować w tym wszystkim, zanim cały świat obudzi się z ręką w... nocniku.
Ciekawy artykuł z Frondy na temat:
Cytat:
"W Białymstoku dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zagrał satanistyczny zespół Kat & Roman Kostrzewski. Jeszcze przed imprezą sprzeciwaiał się temu radny PiS, Krzysztof Jan Stawnicki."
Ale niektórym Bóg straszliwie przeszkadza! _________________ Łukasza 12:3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach.
Wysłany: 17:24, 29 Sty '10
Temat postu:
Orion:
Cytat:
Kolejny spektakl Beyonce, i oczywiście kolejny szatański trik, typowa forma czarów, aby zmusić świat do wielbienia Lucyfera.
no zajebisty !... Nudny jak cholera. Jasełka w wiejskich domach kultury i ochotniczej straży pożarnej są ciekawsze... swoją drogą czy uważasz że jasełka też są spektaklem lucyferiańskim ?
Cytat:
W sumie jest to niezwykle patetyczne, kiedy świat dwoi się i troi, aby za pomocą oszustw i kłamstw zmusić niczego się nie zpodziwających ludzi do wielbienia księcia kłamstwa, szatana zwanego Lucyferem.
O czym ty gadasz ? Wiesz jakie jest znaczenie słowa "patetyczne" ? Twoim zdaniem utwory Ozzy'ego to patos ?
Cytat:
Jest wprost nie do uwierzenia, że istnieje tyle tematów na piosenki, tyle pomysłów, tyle gałęzi ludzkiej wyobraźni, ale media ukazują nam same zwyrodnienia w stylu degenratów jak Marylin Manson czy Ozzy Osborne.
Mansona i Ozzego jest pełno w mediach ? Ja zawsze myślałem że metal ma mniejszy krąg odbiorców niż rock i pop, i wydawało mi się że w mediach jest pełno Dody i Wiśniewskiego, czy Britney i innych, no ale skoro mówisz że jest inaczej.
Wysłany: 14:39, 30 Sty '10
Temat postu:
Obserwuję temat od czasu do czasu i dochodzę do jednego wniosku.
Lucid i Orion są tu największymi przekaźnikami tego co pragnę wnieść w życie zwykłego zjadacza chleba masoni i inni 'żołnierze szatana'<(zajebiste określenie ).
Nie dość, że łajdaczą i ośmieszają słowo Chrystusa swoimi bezpańskimi ideologiami to wypowiadają się w imieniu samego Boga i Szatana
Cytat:
Nie masz szczęścia. Nienawidzi cię i Bóg i szatan!
.
Jedyne o co proszę to przystopowanie, bądź granie otwartymi kartami.
Dobrze wiecie, że rozlekamowujecie to całe bagno. Poza tym w jaki sposób miałoby do Nas dotrzeć i zniewolić to, co wynajdujecie Wy, pod pozorem 'unikajcie tego!'.
Pokory i Luzu, to dla Waszego i Wszystkichinnych zdrowia bo zatracicie swoje osoby a o to bardzo łatwo.
Pozytywna myśl przede wszystkim. Jak możemy nienawidzić czy kochać Beyonce czy Lady Gage gdy nigdy ich nie spotkaliśmy i prawdopodobnie tego nie zrobimy ? : )
Wiem, że brak tu ładu i składu ale inaczej mi się nie chciało. Pozdrawiam !
Wysłany: 02:47, 31 Sty '10
Temat postu:
mandarck
Cytat:
Jedyne o co proszę to przystopowanie
Prawda boli, co?
Spójrzmy na to zdjęcie.
Doskonała rodzina ludzka. Kto jest jej wrogiem? Sataniści i szatanowi podległe rządy. Jak ją zwalczają? Za pomocą medialnego prania mózgu, że rodzina jest niemodna, nie praktyczna i mamy przeludnienie.
Za pomocą zboczeń, które są końcem rodzaju ludzkiego. gdyby tych dwoje było gejami, nie mieliby dzieci!
Zwalcza się to takze syjonistyczną lichwą, która stała się najskuteczniejszym środkiem antykoncepcyjnym.
Kto jest najbardziej zaciętym worgiem człowieka? SZATAN!
Dlatego rząda ofiar z ludzi, z dzieci, z dziewic aby nas niszczyć i zabijać. To nie chrześcijaństwo powodowało wojny światowe, to szatański Watykan z syjonistycznymi pachołkami jak Stalin czy okultysta Hitler, mason Roosevelt czy mason Truman plus Churchill mordowali ludzi milionami!
A dzisiaj tę samą ideologię media nam wtłaczają do gardeł używając szatańskich symboli i starozytnych guseł, używając Beyonce czy Gaga jako apostołów ciemnoty i zupełnego zacofania.
Wracanie do starozytnych guseł i czarów to szczyt ciemnoty i zacofania. Wracanie do kultów Baala czy bogów Olimpu (Olimpiada) to zacofanie, wsteczniactwo i walka o jak największe wyniszczenie rodzaju ludzkiego.
I walke tę szatańskie rządy wygrywaja. Europa straciła w ostatnich kilkudziesięciu latach ponad 60 milionów populacji. Sama Europa poniosła straty w ludziach większe niż cały świat podczas II Wojny Światowej.
Teraz przygotowuje się nastepną szatańską fazę - III Wojnę Światową a tym razem kluczową rolę odegra Islam.
Najważniejszą rzeczą dla muzułmanina to odmawiać shahada i przygotować się do walki, aby rozprzestrzeniać islam wszelkimi środkami. Muzułmanie masowo przybywający do Europy wiedzą, że zdobywszy skrawek ziemi, w ich myśleniu pogańskiej, zdobywają tą ziemię dla islamu. Oczywiście, muzułmanin przybywa często na Stary Kontynent w związku z lepszą sytuacją ekonomiczną czy socjalną, ale również z przekonaniem wypełniania duchowej misji. Rozpowszechniając islam w Europie pracują dla Allaha i wiedzą, że Allah ich wynagrodzi, nawet jeśli trzeba będzie zabijać ludzi czy walczyć z nimi. Przekonani są, że Allah będzie szczęśliwy.
Np. jednym z celów tego, co się obecnie dzieje w Libanie jest pozbycie się chrześcijan. Na początku wojny z 1975 roku, która trwała 17 lat Liban zamieszkiwało 75 proc. chrześcijan. Obecnie jest ich tylko 20 proc. a po ostatnich wydarzeniach [wojna Izrael-Hezbollah jesień 2006 przyp red.] jeszcze mniej! Hezbollah, finansowany przez Iran, za którym stoją światowe i finansowe potęgi, niszcząc południowy Liban pozbywa się chrześcijan. Chrześcijanie nie mają za co wrócić, nie mają za co odbudować swoich zniszczonych domów, nie mają zapewnionych na to żadnych środków. Natomiast powracający muzułmanie mają prawo do 20 tysięcy euro na odbudowę domu. Te informacje można wyczytać na stronach internetowych. Muzułmańskie kobiety za noszenie chusty otrzymują miesięcznie 200 euro a muzułmanie za noszenie brody 400 euro miesięcznie. Za tym wszystkim stoi siła Hezbollahu pochodząca z Iranu.
W podobny sposób islam wkracza do Europy.
Dlaczego nadal wykonywane są wyroki śmierci na muzułmanach nawróconych na chrześcijaństwo?
Dlatego, że w islamie zabija się w obronie Allaha, a nie mówi się, że zabójstwo niewinnych osób to zbrodnia. Jakie to nielogiczne. W islamie związek wiary i rozumu nie istnieje. Rozum jest usunięty z wiary. W islamie nade wszystko nie wolno zastanawiać się nad swoją wiarą. Dlatego uważam,że słowa papieża Benedykta XVI wypowiedziane we wrześniu 2005 roku w Ratyzbonie staną się przyczyną wielu nawróceń, gdyż muzułmanie, którzy zaczną zastanawiać się nad swoją religią, odkryją, że to nie jest prawda. Islam utrzymuje się poprzez tyle wieków poprzez ignorancję. Islam aby przetrwać odrzuca rozum. Jeśli islam umieściłby rozum w refleksji nad swoją wiarą upadłby sam, gdyż jest zupełnie nielogiczny.
Pro satanistyczne władze doskonale to wiedzą i wpuściły do wielu krajów świata V kolumnę, która pewnego dnia ogłosi dżihad.
Cytat:
Islam to dżihad . Nie można mówić, że są muzułmanie, którzy popierają dżihad i muzułmanie, którzy za nim nie są. Islam to dżihad. Islam to święta wojna. Islam przeciwstawia się wszystkim, którzy go nie wyznają, a w szczególności chrześcijanom wierzącym w Boga Trójjedynego!
Muzułmanie podczas swych modłów wewnętrznie przygotowują się do walki. Są w stanie ekscytacji wewnętrznej i to od najmłodszych lat.
Rozumiemy teraz, że muzułmanie skłaniając się w swoich codziennych modłach akceptują walkę, świętą wojnę i gotowi są poświęcić życie dla walki z chrześcijaństwem. Trzeba to zrozumieć aby pojąć sedno islamu. Dziś, jak oglądamy na stronach internetowych obrazy ataków na chrześcijan to słyszymy komentarze, że dokonała tego grupa jakiś ekstremistów, fundamentalistów, islamistów. Mówi się wtedy nie o islamie ale o islamizmie. Ale islam jest jeden i opiera się on na jednym źródle - Koranie.
Dlaczego więc nie zabijają nas już teraz?
Oczywiście oni rozumieją iż w Europie jest prawo, które ich nie chroni i jeśli zabiliby kogoś to natychmiast wpadliby w ręce policji. Wiadomo, że gdyby nowo przybywający muzułmanie zaczęli zabijać innych, to byłby ich koniec. Jednak w Europie islam jest dobrze zorganizowany. Sednem jest to, że wiadomo iż trzeba zwalczyć chrześcijan (generalnie mieszkańców Europy, gdyż nawet ateiści uważani są za przesiąkniętych kulturą chrześcijańską). Trzeba ich wyniszczyć i aby to było skuteczne, należy wprowadzić do Europy jak najwięcej muzułmanów i pewnego dnia jak słowo dżihad zostanie wypowiedziane, a myślę że nastąpi to wkrótce, w takiej sytuacji rozpocznie się rzeź, jak to się stało w krajach arabskich u samego początku islamu.
Pro szatańskie rządy wspierają nie tylko przyszłą rzeź ale za pomocą mediów rządy rekrutują członków do satanizmu, aby stworzyć największy konflikt światowy, jaki kiedykolwiek wywołano.
A ludzi, którzy to wspierają oczywiście nienawidzi tak Bóg z wiadomych przyczyn, jak i Szatan, który zawsze pogardzał rodzajem ludzkim i nigdy nie dotrzymywał nikomu żadnych obietnic.
Dlatego potrzebni są tacy ludzie jak ja, czy Lucid czy The end, którzy informują masy ludzkie o straszliwym niebezpieczeństwie ulegania zbodniarzom satanizmu - ultymatywnego wroga rodzaju ludzkiego.
Dlatego ukazujemy tę ohydną ideologię, ideologię kłamliwą, podstępną, krwiożerczą, której jedynym celem jest wymordowanie jak największej ilości istnień ludzkich.
Idea ta to NWO - Lucyferiański plan najwiekszej zbrodni w dziejach świata. _________________ Łukasza 12:3 Dlatego wszystko, co powiedzieliście w mroku, w świetle będzie słyszane, a coście w izbie szeptali do ucha, głosić będą na dachach.
Wysłany: 14:40, 31 Sty '10
Temat postu:
Skupcie się bardzo na analizie tego video - samego kontekstu jak i jego elementów... Szczególną uwagę, chciałem zwrócić na pojawiający się wątek w wielu video "kapłanów upadłego", a mianowicie - nadchodzącej rewolucji...
Tekst samej piosenki:
W nocy
rozpaczliwy i przerywany
odgłos walki
Ojciec przemówił
Byliśmy królami i królowymi obietnicy
byliśmy swoimi własnymi widmami
może dziećmi mniejszego Boga
między Niebem, a Piekłem
Niebem, a Piekłem
W twoich kłamstwach
beznadziejnych i naciąganych
skradaliśmy nasze nowe życie
przez krew i ból
w obronie naszych marzeń
w obronie naszych marzeń
byliśmy swoimi własnymi widłami
między Niebem, a Piekłem
Niebem, a Piekłem
Era człowieka dobiegła końca
nadchodzi ciemność, a wszystkie
te lekcje, które tutaj otrzymaliśmy
to dopiero początek
byliśmy swoimi własnymi widłami
między Niebem, a Piekłem
Niebem, a Piekłem
Wysłany: 17:21, 31 Sty '10
Temat postu:
Cytat:
Dlatego potrzebni są tacy ludzie jak ja, czy Lucid czy The end, którzy informują masy ludzkie o straszliwym niebezpieczeństwie ulegania zbodniarzom satanizmu - ultymatywnego wroga rodzaju ludzkiego.
Możesz jeszcze raz napisać dlaczego?
Z góry dzięki
Wysłany: 19:27, 01 Lut '10
Temat postu:
Jeszcze "niedoceniony", bez rozgłosu... gotowy, by zakochać się w nim... za marzenia...
Nagroda za nagranie roku na Grammy 2010...
Krążyłem w miejscu, patrzyłem tylko w dół,
Sztuczne twarze wypełniają miejsca, gdzie nie moge dotrzeć
Wiesz, ze mógłbym kogoś wykorzystać
Ktoś taki jak ty i wszystko co wiesz i jak mówisz.
Niezliczeni, skryci kochankowie z ulicy
Kogoś takiego jak Ty
Wyczerpany nocą, kiedy Ty zaczynasz żyć ja już śpię,
Tocząc wojny by wstrząsnąć poetą i rytmem
Ufam, że zauważysz
Ufam, że zauważysz
Kogoś jak ja
Kogoś jak ja
Kogoś jak ja
Ktokolwiek