W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Z serii Tribute to Lucifer   
Podobne tematy
Monarch, MKUltra, Sekty, Eksperymenty, Britney Spears36
Illuminati-Przemysł muzyczny54
Symbole Iluminatów i masonów w serialach i filmach 83
Pokaz wszystkie podobne tematy (9)
Znalazłeś na naszym forum inny podobny temat? Kliknij tutaj!
Ocena:
35 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 84584
Strona:  «   1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
orion

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:35, 10 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
prosze nie mieszaj wierzeń starożytnych ludów do pierdu pierdu Crowleya bo nie bardzo sobie wyobrażam w jaki sposób tamci ludzie mieli zdawać sobie sprawę z XX wiecznych "lucyferianskich" symboli.

Jest zupełnie odwrotnie. Dzisiejsi ludzie w XXI wieku doskonale zdają sobie sprawę z symbolizmu starożytnego i jest on nadal używany masowo w mediach, polityce, niemal wszędzie.

To nie starozytni zdawali sobie sprawę ale nowozytni cofają się w rozwoju i powracają na stałe do starożytnego symbolizmu dodając nieco nowych rzeczy, jak np. Rain Man, czyli jeszcze jeden pseudonim Lucyfera.

Ilość ceremonii okultystycznych, nazw, znaków, posągów jest olbrzymia. Problem jest w tym, że największa ilość ludzi nie ma pojęcia o tym, nie zadaje sobie pytań i nie wnika w cokolwiek, dbając jedynie o kasę i jak tutaj gdzieś kogoś bzyknąć.

Kilka przykładów starozytnego symbolizmu. Nazwy miesięcy i tygodni. Pogańskie bóstwa,

Kilka przykładów - dotyczy nazw angielskich. http://www.therefinersfire.org/days_months1.htm

Niemcy mają te nazwy niemal identyczne. To zaledwie kilka nazw.

W tych dwóch linkach jest mnóstwo przykładów używania symbolizmu okultystycznego.

http://wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism

http://wikicompany.org/wiki/911:Occult_symbolism_II

Tego samego rodzaju symbolizm jest nam ukazywany także na ekranach TV podczas reklam telewizyjnych, podczas filmów, dzienników, MTV itd. itp.

Nie ma godziny w TV, aby nie natrafić na jakiś tego typu symbolizm.

Proste pytanie: czy to jest wszystko dzieło przypadków?

W tym artykule jest informacja o mieście, o którym jeszcze niewielu z nas słyszało.

Astana

http://zbawienienews.blogspot.com/2010/01/nowy-rok-sie-rozpocza-2010.html

Tutaj jest film ukazujący symbolizm w Astanie. Być może przyszła stolica NWO!

Zwrócmy uwagę na rytuał olimpiady. Niewielu zastanawia się na celem. Niewielu wie, że są to rytuały staro pogańskie, które są transmitowane na cały świat!

Wydarzenia sportowe to wiadomo rozrywka i do mistrzostw świata nie trzeba nam bóstw starozytnych. Ale Olimpiada to coś specjalnego i otrzymuje ona specjalne przywileje.

Dlaczego?

Okultyzm na światową skalę. Weźmy wiecznie płonący znicz olimpijski, Olimp, góra w Grecji, na której mieszkają bogowie greccy z Izydą i Zesusem na czele. Wszelkie bóstwa greckie są na wielu obrazach rzeźbach, Troja - opis heroicznej walki z synami bogów, jak Achilles.

Olimpiada jest jednym wielkim rytuałem, są podczas tych ceremoni olbrzymie ilości elementów okultu, smoki chińskie i najbarwniejszy satrozytny bukiet mitów, jaki mozemy sobie wyobrazić.

Powyżej mojego postu kilka filmów nasyconych identyczną symboliką.

Jaki jest cel owych znaków i rytuałów w muzyce dla młodzieży?

Cel jest oczywisty. Rekrutacja kadr do wysokich stanowisk w rządach, które siedzą w okultyźmie po uszy. Aby być głową państwa kandydat musi do jakiejś okultystycznej grupy należeć.

Jak to funkcjonuje? Młodzież jest wystawiana na takie czary i gusła, a na uniwersytetach ludzi wtajemniczeni uwaznie obserwują, kto zmierza w tym własnie kierunku.

Słynny Yale Uniwersytet posiada kult Czaszek i Piszczeli oraz specjalna halę dla tej szatańskiej organizacji. Czy możemy sobie wyobrazić zebranie profesorów z Yale, którzy dystkutują nad budżetem Czaszki i Piszczeli?

Cytat:
"Drodzy zebrani... mamy zaszczyt na naszej uczelni chołubić wspaniałą, nowoczesną szatańską organizację, która jest dla nas dumą i zaszczytem, która udostępnia naszej dzielnej młodzieży doskonałą okazję do nauczenia się rytuałów Crwoley'a odnośnie składania Szatanowi ofiar!" - Powiedział profesor fizyki jądrowej i przeznaczono na nastepny rok 2 miliony dolarów na dalszą kontynuację tej grupy.

Specjalnie zaufani ludzie na takich uniwersytetach uwaznie obserwują młodzież. Ktokolwiek wskazuje zainteresowanie okultem, daje mu sie natychmiast pomocną dłoń, wciaga na listę specjalnie uprzywilejowanych studentów a po skończeniu studiów oraz rytualnych inicjacji taka młoda osoba natychmiast otrzyma ważne, dobrze płatne stanowisko, ponieważ kary za złamanie takich rytuałów to z reguły - śmierć!

W ten sposób Elita organizuje zaufanych satanistów na najwyższe stanowiska rządowe, z urzędem prezydenta USA włącznie!

Bush i Kerry to członkowie czaszi i Piszczeli.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Podczas rytualnej inicjacji członek klanu jest bezpośrednio podległy prezydentowi tej organizacji i wykonuje jego rozkazy. Podobnie jest w Masonerii.

Oznacza to, że prezydenci USA czy innych państw są podporządkowani tym organizacjom a nie swoim wyborcom!

Demokracja jest iluzją i kłamstwem. Jak cały świat polityczny i religijny.

Pamiętamy zapewnienia Obamy, że będzie zmiana? Czy ktokolwiek widzi jakąkolwiek zmianę.

Gdyby głosowanie cokolwiek zmieniało, byłoby nielegalne.

Brick wall

http://www.zbawienie.com/
http://zbawienienews.blogspot.com/
http://www.youtube.com/thewordwatcher
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mandarck

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:30, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:51, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Astre Occlu

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:07, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieńdobry

fever ray when i grow up...full song video

Gdy dorosnę, chcę być leśniczym
Biec przez mech na wysokich obcasach
Oto co zrobię, wyrzucając bumerang
Czekając, aż do mnie wróci

Gdy dorosnę, chcę mieszkać pod morzem
Szczypce kraba i butelki rumu
Oto co będę miała, wpatrując się w muszlę
Czekając, aż mnie obejmie

Wkładam duszę w to, co robię
Ostatniej nocy narysowałam śmiesznego człowieka
Z ciemnymi oczami i zwisającym językiem
To idzie nazbyt źle, nigdy nie lubiłam smutnego spojrzenia
Kogoś, kto chce być przez ciebie kochany

Dobrze sobie radzę z roślinami
Gdy moi przyjaciele są daleko
Pozwalają mi zatrzymać wilgotną ziemię
Siódmego dnia odpoczywam
Przez minutę bądź dwie
Potem wracam na nogi i płaczę za tobą oooh oh

Masz ogórki na swoich oczach,
Zbyt wiele czasu zmarnowanego na nic
Czekając na moment, by się podnieść
Twarz jest na suficie, a ręce zbyt długie
Czekam aż on mnie złapie

Czekam aż mnie obejmiesz

pozdrawiam.
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:32, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak się zastanawiam czego jeszcze w tym temacie nie było i przyszedł mi do głowy świetny utwór Smile :

Młodym Lucyferianom polecam szczególnie śpiewanie frazy "Może byś tak Damian wpadł popedałować", która to fraza cichcem przemyca rozwiązłość seksualną w postaci symbolu byka (bizona?) goniącego wielbłąda Laughing

P.S. Lucek ale w jaki temat mam się wczytywać? To może ty mi lepiej wytłumacz wreszcie symbolikę kolejności utworów na sylwestra, bo wybacz ale ona nie jest nigdzie w tym temacie wyjaśniona, a zaznaczając jej istnienie mnie wielce zaintrygowałeś Smile !
Powrót do góry
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:14, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teodoryk - jesteś już męczący. Czy myślisz, że to przypadek, iż na wstępie Doda i Maryla śpiewają cover Queen - We will rock you???? Już pisałem, nie moim zadaniem jest nikogo przekonywać. Ludzie, którzy mają zobaczyć związki w tym temacie, jak i idące za nimi konkluzje, zobaczą je, bez względu na wszystko... Przytocze słowa pewnego użytkownika z tego forum(może nie dosłowne): walka trwa(starcie sił) i tylko ignoranci tego nie widzą...

Spójrz tylko na ten piękny logotyp... Feniksie z popiołów...
Powrót do góry
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:42, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co jest niesamowitego w tym teledysku na śniegu ? Moim zdaniem jest wręcz prymitywny. Symboliki nie odnajduje, ot goście stoją klaskają i śpiewają. Już ten rower był lepszy.

Logo zaś kojarzy mi się z herbem Anglii , albo ogólnie z heraldyka
Powrót do góry
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:55, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w zasadzie nic w ma niesamowitego poza skandowaniem refrenu, który znowu jest litanią dla mas bo dobrze wpaja się w tępe mózgownice.aaa ...jeszcze okularki frediego są rewelacja w kształcie gwiazdek , a może to pentagramy tak fikuśnie i sprytnie wkomponowane w cały image samego wokalisty. ale o co chodzi z tą walką dobra ze złem?
pokaż mi najpierw to dobro, żeby była walka to muszą byc dwie strony. z tego co zauważyłam to wszystkie znaczące zespoły czy też wokalisci na rynku muzycznym światowym czy też krajowym(hehe) stosują te same gadżety żeby być na topie, bo ludziom się to podoba ten kicz i blask przyciąga. najlepsze jest to jak ktoś w mediach mowi np. o madonnie że nie przepada i nie jest fanem takiego stylu jaki ona reprezentuje , ale chyli czoło przed tym że utrzymuje się już ponad 20 lat w czołówce bo ciągle czymś nowym zaskakuje.
a mnie zaskakują ludzie nadal, że są tak ograniczeni w każdej sekundzie swojego żywota na tej planecie.

*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Powrót do góry
guinness

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:53, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o nasza Marylkę to jak widać nie tak daleko jej do Rogatego. Czerwona nitka na jej lewym nadgarstku świadczy o związkach z kabalistami.
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:47, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, Kabała z pewnością jest dziełem Lucyfera Laughing

Lucid :

Cytat:

Czy myślisz, że to przypadek, iż na wstępie Doda i Maryla śpiewają cover Queen - We will rock you????

Oczywiście że nie, ten wałek jest dość znany. Pewnie dlatego ludzie bawią się "lepiej przy utworach które już raz słyszeli".

Cytat:

Już pisałem, nie moim zadaniem jest nikogo przekonywać. Ludzie, którzy mają zobaczyć związki w tym temacie, jak i idące za nimi konkluzje, zobaczą je, bez względu na wszystko...

Dajmy na to że je widzę. Stwierdzam więc : "W teledyskach, show i przestawieniach są zakamuflowane satanistyczne symbole i rytuały" - teraz roztrząsam czy wnosi to coś/cokolwiek do mojego życia - wychodzi mi że ani trochę, wszak nie jestem wyznawcą Lucyfera, a skupianie się na tych, wg mnie wątpliwych powiązaniach, odrywa mnie od mojego strumienia rzeczywistości - tego na który mam wpływ.

Cytat:

Przytocze słowa pewnego użytkownika z tego forum(może nie dosłowne): walka trwa(starcie sił) i tylko ignoranci tego nie widzą.

Może gdyby ludzie nie szukali wszędzie wojen, spisków i gier interesu - ten świat byłby lepszym miejscem do zamieszkania? Retoryczne...

Pozdro Wink
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:07, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że za Kabałą stoi ten, o którym traktujemy w tym wątku. Jednak jest to już wyższa szkoła, dla starych wyjadaczy magiji. Strumień rzeczywistości - bardzo tajemnicza metafora...

Cytat:
Może gdyby ludzie nie szukali wszędzie wojen, spisków i gier interesu - ten świat byłby lepszym miejscem do zamieszkania? Retoryczne...

Przyjmijmy więc świat Wielkiego Fraktala w imię miłości , ponieważ miłość jest prawem, miłość podług woli, a wszyscy jesteśmy gwiazdami, na nieboskłonie tej ciemnej materii...

WSPÓŁCZUJE...
Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:40, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucid napisał:
Oczywiście, że za Kabałą stoi ten, o którym traktujemy w tym wątku. Jednak jest to już wyższa szkoła, dla starych wyjadaczy magiji.

Tak, to MAGIA! Bezapelacyjnie rozprawianie o Bogu i Jego naturze to magia, okultyzm. A konstruowanie związków logicznych w rzeczywistości przyczynowo-skutkowej to już LUCYFERIANIZM ! Nie możesz być mistykiem!

Jedyną, dokładną wykładnie Boga i Jego natury stanowi "Koran, Tora, Biblia, Trygław etc". To samo zresztą można mówić o gnostycyźmie - dlatego, zarówno Kaballah jak i Gnostycyzm chowają się przed głupcami. Zauważyleś np, że Ty szukasz Lucyfera? Laughing

lucid napisał:

Strumień rzeczywistości - bardzo tajemnicza metafora...

Mniemam że będziesz jedynym który jej nie zrozumiał. Pomyliłeś fora?

Cytat:

Przyjmijmy więc świat Wielkiego Fraktala w imię miłości , ponieważ miłość jest prawem, miłość podług woli, a wszyscy jesteśmy gwiazdami, na nieboskłonie tej ciemnej materii...

Ty masz błędy w założeniach Lucid, a co dopiero później...
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:05, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatni post na dobe( widać tylko "elita" ma tutaj po 18 - proponuje prześledzić tą zależność)

Cytat:
Tak, to MAGIA! Bezapelacyjnie rozprawianie o Bogu i Jego naturze to magia, okultyzm. A konstruowanie związków logicznych w rzeczywistości przyczynowo-skutkowej to już LUCYFERIANIZM ! Nie możesz być mistykiem!

Jedyną, dokładną wykładnie Boga i Jego natury stanowi "Koran, Tora, Biblia, Trygław etc". To samo zresztą można mówić o gnostycyźmie - dlatego, zarówno Kaballah jak i Gnostycyzm chowają się przed głupcami. Zauważyleś np, że Ty szukasz Lucyfera?

Rozprawianie o bogu pod postacią lucyfera... Sięgnij głębiej niż tylko do wikipedii...

Cytat:
Mniemam że będziesz jedynym który jej nie zrozumiał. Pomyliłeś fora?

Rozumiem, iż wszyscy ludzie na forum wyznają twojego Wielkiego Fraktala??? Strumieniu rzeczywistości ty jeden... hehe...

Cytat:
Ty masz błędy w założeniach Lucid, a co dopiero później...

Oświeć mnie swym światłem, co będzie później...

Kończę dyskusje z jak zwykle tą samą grupą/naganiaczami na tym forum, kto ma rozum, sam pozna, kto jest kim... nie mówiąc już o czarnobiałym/rogatym kocurze.

Zachęcam ludzi, których interesuje ten temat, o wrzucanie tutaj jak najwięcej video, ukazujących związki showbiznesu z Lucyferem, co sam nadal będę kontynuował.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:28, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Zachęcam ludzi, których interesuje ten temat, o wrzucanie tutaj jak najwięcej video, ukazujących związki showbiznesu z Lucyferem, co sam nadal będę kontynuował.

ne !! Razz Laughing
Powrót do góry
Shigella

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:23, 11 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teodoryk - nawet Tom i Jerry załapali o co chodzi Lucidowi Smile

Cytat:
Illuminati Use "Magick" Against Us
The Illuminati and their minions enjoy the certain knowledge that the spiritual realm not only exists and at all times interpenetrates our phenomenal world; they also know how to manipulate elements of these spiritual dimensions to make things occur at a given place and time according to their wishes.

On the more mundane level, they know how, through the manipulation of words, sounds and symbols, to change people and the flow of events of the world in which we all move.

If Magick can be defined as "The Art and Science of causing change (in our world) to occur in conformity with Will" , then the Illuminati, who know with a certainty that the spiritual realm exists as a part of our "ordinary" sensory reality, have also learned how to bend, shape and manipulate that reality and the people within it to affect change which will benefit them.

They may do this through elaborate ritual, or by simply imposing their Will upon another through the strength of their thoughts. However, it is often desirable, and sometimes even necessary, to acquire the actual physical excreta of a person they wish to control. Therefore, strands of hair, one's fingernail clippings or a jot of blood will provide the "physical-spiritual link" between the one they wish to influence, and the controller.

In the case of the late Philip John Jones, the Illuminati may well have sent an agent or agents to gather the physical linkage they needed. For as surely as an insulated electrical wire will deliver its current to whatever is tethered at the other end, the direct physical link to the subject of their manipulation and attack will provide the most direct path for their influence.

Aware of his vulnerabilities, they used a "damsel in distress" to gain access to his personal space, and his personal castoffs (hair, nails, etc. found in his bathroom) in order to directly manipulate his health. And more than likely, to ensure the probability of their success, a mixture of home made "vitamins" compounded by his Inamorata of the moment were added to seal his fate.

As we sleepwalk through our daily lives, most of us rarely think how the spiritual world ALWAYS interpenetrates our own. We rarely question what may be happening in the World of Manifestation, the Spiritual world, where what is to become real begins to form and take shape before it actually appears in our Phenomenal World of physical reality.

We think of time as linear; we think of people and events as isolated, and yet quantum theory has proven that all things, all people, all events, are interconnected. This perpetual interconnection of all people and events in the continuum of time provide the Illuminati with the certainty that future events can be manipulated by the manipulation of signs, symbols, words, music, ritual and spells. This is Magick.

In the spiritual realm, the realm where "good" and "evil" coexist as readily as they do in the typically mundane sphere of our five senses, those with Wisdom of such things know that nothing happens by accident, nothing happens by chance, and that there is a design and purpose to everything, whether or not our intellect can perceive it; and that all things are interconnected, in both space and time, both from the past thru the present to the future.

And it is in that future, the pliable, plastic World of Becoming, the world of manifestation hardening into the reality of direct sensory experience, which can be changed and bent and shaped by those adroit at using the living symbols of these arcane arts to tamper with the destinies of a man, of men, and of mankind, as they see fit.

None of the Illuminati's manipulations enjoy a foregone conclusion of success; they only become successful because they brook no strong, knowledgeable resistance in our world to their operations on the planes of manifestation which interlock with our planes of physical reality.

It is not simply the ignorance of the Laws of the World of the Spirit -- which have nothing to do with "good" or "evil" since both reside in the spiritual realm as easily as they do in our sensory world -- which preclude us from challenging the Illuminati at their own game; it is the fact that our feeble, rational mind, (which bears as much relationship to full spectrum reality as our puny egos bear to the power and capacity of our total mind), cannot bear to admit that it does not have all the answers, or all the knowledge of all things in Heaven and Earth.

And it is from this arrogance of rational ego that The Illuminati will continue to be able to manipulate those who refuse to grasp and admit that their knowledge and use of the Laws of the Realm of the Sprit will continue to provide them with an unassailable advantage --- until we, too, fine tune our spiritual perceptions and learn to fight back and reverse the forces they have unleashed upon us to cause them the havoc they wish to inflict upon our world.

Until that time when we learn to become spiritual warriors for Truth, and learn the operational Laws of the Spiritual World; until we admit that the Spiritual World is an eternal part of our "normal" waking reality, we will continue to be blinded to the powers and abilities The Illuminati wield against an ignorant populace, separated from their heritage of Spiritual Divinity and Power.
http://www.henrymakow.com/illuminati_use_magick_against.html
Powrót do góry
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:46, 12 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałem trochę zboczyć z tematu muzycznego i zachęcić do seansu filmowego z filmem Blade Runner(Łowca androidów) z 1982 roku.

http://lowca.androidow.filmweb.pl/

Film jest fantastyczny: scenariusz, reżyseria, muzyka i najważniejsze - przekaz. Jest on poświęcony w całości Lucyferowi. Multum symboli pokazanych w filmie. Mało tego, wzbudził on we mnie, pewnego rodzaju zrozumienie, dla tajemnicy, jaką nadal jest dla mnie sam "upadły anioł"... Pozwolę sobie zacytować pewien cytat z filmu, który wypowiada jeden z bohaterów(mniemam, iż przedstawia on postać samego Lucyfera, wypowiada on te słowa do człowieka, którego paradoksalnie uratował przed chwilą od śmierci - metafora dla tej sceny on bóg człowiek na jego łasce...)

"...Dziwne uczucie, żyć w strachu, co? Tak właśnie wygląda życie niewolnika. Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki w ogniu w okolicach Pasa Oriona. Widziałem promienie kosmiczne... jak błyszczały w ciemnościach blisko Wrót Tannhäusera. Wszystkie te chwile... zagubią się... z czasem... tak... jak łzy... na deszczu..."

To jest właśnie RAINMAN...

Naprawdę polecam, szczególnie w wersji odnowionej na Blueray. Poniżej mały screen z filmu...

Powrót do góry
daredevil

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:21, 12 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A tu trochę informacji o Lady GaGa:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lady_GaGa

http://www.ladygaga.com/badromance/defaultdb.aspx

___________________________________________________________________________________________

PROOF Lady GAGA Worships SATAN!!! (illuminati girl):
http://www.youtube.com/watch?v=CplS_O0A-KQ

Lady Gaga and Illuminati connection - Occult symbolism in "Bad Romance":
http://www.youtube.com/watch?v=JWiHOH8MWl0

________________________________________________________________________________________________

- Lady Gaga Is A Witch:
http://marcoponce.com/2009/11/lady-gaga-is-a-witch/

- Lady Gaga’s Bad Romance – The Occult Meaning:
http://vigilantcitizen.com/?p=2737

Bad Romance (tekst po polsku):
http://www.tekstypopolsku.com/articles.php?article_id=4463

- Lady Gaga: Masonic Royal Arch Symbolism:
http://theindustryexposed.com/index.php?.....wsarticles

Oczywiście jest tego znacznie więcej. Jej twórczość wypełnia symbolizm satanistyczny, okultystyczny, masoński, itd. I to wszystko jest w bezczelny sposób eksponowane:/
Powrót do góry
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:43, 12 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest rzeczywistość... rzeczywiste rządy lucyfera na Ziemii... Każdy musi sobie zdać z tego sprawe i stawić temu czoła, bez strachu, z JEDYNYM, WSZECHMOGĄCYM BOGIEM w sercu... Niech wiedza będzie Waszą bronią a drogowskazem BÓG. Zachęcam do dalszego ujawniania sług upadłego...

Pozdrawiam
Powrót do góry
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:46, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
orion

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:17, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla satnistów mam bardzo niedobre wieści.

Lucyfer wami pogardza!

On widzi ludzi jak robactwo, pluskwy i się ludźmi brzydzi. Uważa on ludzi za zupełnych głupców i nieudaczników, ludzi, dla których Chrystus niepotzrebnie się poświęcił.

http://adonai.pl/rozwazania/?id=38

Rozważmy jeden aspekt. To nie on nas stworzył, on jest bytem niematerialnym i niewiele moze w sferze materialnej.

Ale posiada on niezwykłą wiedzę i doświadczenie kilku lub nawet kilkunastu tysięcy lat.

Czyli jego stosunek do ludzi, tych najmądrzejszych jest identyczny, jak stosunek ludzi dorosłych do dzieci w wieku lat 5-ciu.

Jest jedna różnica.

Lucyfer nienawidzi ludzi, ponieważ według niego ludzkość jest przyczyną jego zguby!

Czy słyszał ktokolwiek jakąkolwiek plotkę, że Lucyfer bawi się z ludźmi na jakiś imprezach, że Iluminaci cieszą się z czegokolwiek wraz z Szatanem? Oczywiście że nie, ponieważ on im daje jedynie rozkazy i usuwa się od nich nie chcąc mieć z nimi nic wspólnego.

On posiada własne towarzystwo kumpli demonów na podobnym poziomie intelektualnym i jedynie ich traktuje jak partnerów godnych uwagi.

Ułomny człowiek, żyjący zaledwie 90 lat nie posiada nawet ułamka wiedzy, jaką ma Lucyfer, żyjacy kilkanascie tysięcy lat.

Czy mozemy sobie wyobrazić człowieka zyjacego 1000 lat? Człowiek taki miałby wszystkie fakultety ze wszystkich uczelni! Moze wtedy byłby przez Lucyfera NIECO szanowany.

92 letni starzec - to nie partner - konwersarz - to niewolnik, któremu nie wolno myśleć.

Iluminaci kopią własnymi rękami swoje groby.

W takim przypadku na co mogą liczyć wielbiciele Szatana? Na nic dobrego!

Zwróćmy uwagę na szczytową 'inteligencję' jednego z Iluminatów - Dawida Rockefellera.

W tej serii 4 filmów mamy wywiad z 'oświeconym'.

Jego 'mądrość' nie przewyższa 'mądrości' przeciętnego polityka - zakłamanego bubka.

Myślę, że wywiad jest w 2 i 3 części.

Daje to nam obraz ludzi, którzy są oszukani przez 'boga' który nimi pogardza.

Intelektualnie są oni względem niego na poziomie dzieci, które już umieją mówić. I tak są oni przez Szatana traktowani. Rolling Eyes

Zawiesza on przed nimi marchewkę na sznurku a na marchewce jest napis - tajemna wiedza starożytna.

I to wszystko. Nie ma żadnej tajemnej wiedzy, żadnych realnych obietnic. Wszystko jest dziecinną zabawą Szatana, którego ultymatywnym celem jest zniszczenie rodzaju ludzkiego. Bez jakichkolwiek wyjątków.

Wyrok śmierci u niego ma kazdy człowiek. Pierwszą próbą usunięcia człowieka z powierzchni Ziemi był atak w ogrodzie Eden. Nie przewidział, że Adam z Ewą utracili wprawdzie zycie, ale wydali na świat potomstwo.

Drugą próbą były wydarzenia przed potopem. Zaledwie 8 ludzi przeżyło i Szatan był pewien, że wszycy zginą, ponieważ niemal wszyscy stali pojego stronie i nie mieli żadnej szansy na uratowanie się przed gniewem Boga.

Plan się nie powiódł.

Teraz planem jest NWO, eliminacja 85% ludzkości, co moim zdaniem jest oszustwem dla Iluminatów. Rezcywistym celem jest całkowita zagłada czowieka, z Iluminatami włącznie.

To byłoby wielkie zwycięstwo Szatana przeciwko Bogu.

Niestety przeszłość ukazuje nam, że Bóg zawsze góruje nad Lucyferem i ma poważny plan wybawienia ludzkośc z jego brudnych łap.

Przeszłość ukazuje nam także, że przewaga Boga nad Szatanem jest 100:0 czyli w kazdej sytuacji Bóg wygrywa totalnie kazde wyzwanie Szatana nie dajac mu zadnej szansy na wygranie nawet honorowego gola.

Oczywiście Lucyfer doskonale wie, że przegrał te walkę już 2000 lat temu podczas zmartwywstanie Chrystusa. Niemniej nie mając innego zajęcia chce on wyrządzić ludzkości jak największe szkody, zanim nie zostanie on usunięty z ziemi na 1000 lat.

Odnosnie NWO mam pewną dobrą wiadomość. Very Happy

Większość badaczy teorii spiskowych twierdzi, że NWO nastąpi i Iluminaci wygrają. Istnieje wiele przesłanek ku temu, że do tego nie dojdzie!

Przede wszystkim NWO jest to powtórzenie Wieży Babel, która jest planem Unii Europejskiej.

Wystarczy lepiej sie przyjrzeć UE, aby zauważyć, że do całkowitej unii to jeszcze daleko. Tymczasem mamy w Europie kraje, które są raczej podobnych zapatrywń czy obyczajów.

Aby zrobić taką wieżę Babel na cały świat, to pratycznie niemozliwe. Inne rasy, kultury, religie, obyczaje, inne sposoby życia, inne charaktery.

Nie ma więc szansy. Z drugiej strony - Biblia nie zapowiada NWO!

Biblia zapowiada jedność świata w zniszczeniu Watykanu, ale nie zapowiada NWO jako światowego sukcesu.

Biblia zapowiada niezwykłego króla, którego świat nazywa niesłusznie Antychrystem czyli fałszywym Mesjaszem.

Iluminaci mają takie plany! Ale Biblia nie zapowiada, że te plany zostaną zrealizowane!

Obawiam się, że trzeba nieco uważniej odkrywać powłoki kolejnych warstw kłamstw Synagogi Szatana, ponieważ dopiero teraz zaczynamy docierać do źródeł Prawdy.

Podsumowując - Elita ma plany NWO.

Niewiele wskazuje na to, że te plany zostaną w pełni zrealizowane. Owszem, IIIWojna Światowa jest na wokandzie i Biblia ją potwierdza!!! Ale Antychryst czyli fałszywy Mesjasz nie jest zapowiadany na czas końca.

Wszystkie te filmy ukazują nam dobitnie, jak daleko posuwa się elita Iluminatów, aby siać satanizm w umysłach niczego się nie spodziewających naiwnych ludzi.

Satanizm to śmiertelna pułapka.

Widziałem kiedyś przypadkiem w TV Madonnę. Myślę że ona doskonale wie, jaki bład popełniła oddając swe zycie Szatanowi w zamian za sławę. Ona teraz doskonale rozumie jaki popełniła bład i ma to wyraźnie wypisane na twarzy.

Wystarczy obejrzec ją gdziekolwiek na żywo, aby zobaczyć 'szczęście' na jej twarzy, jakie otrzymała z rąk Lucyfera za gorliwe rozprzestrzenianie brudu i czarów kabały.

Powrót do góry
Teodoryk

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:28, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Orion ale chrzanisz.
Powrót do góry
lucid

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:10, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Teodoryk - narazie nie przedstawiłeś nic na poparcie swoich racji, w świetle dziesiątek faktów i dowodów, przedstawionych w tym temacie. Przyglądając Ci się bliżej, zapewne zbiegiem okoliczności jest, że zostałeś zarejestrowany na tym forum, w bardzo zbliżonym czasie, co bardzo aktywni na forum(także w tym temacie) użytkownicy, którzy mają limit postów 18, próbójących sprowadzać niewygodne tematy na "ślepy" tor. Poprostu współczuje... JESZCZE RAZ ZACHĘCAM UŻYTKOWNIKÓW, KTÓRZY TRAKTUJĄ TEN TEMAT POWAŻNIE, DO AKTYWNEGO DZIAŁANIA W TYM WĄTKU. ZAPRASZAM TAKŻE DO IGNOROWANIA LUDZI TAKICH JAK TEODORYK I INNI( NIE BĘDĘ WYMIENIAŁ Z NAZWY...).

Zliczcie chociażby ile jest 6 na motorze... Zapraszam do refleksji nad samym tekstem...

Powrót do góry
Aya Sophia

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:17, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lucid:

przy całej mojej sympatii dla Twojej osoby :

Cytat:
narazie nie przedstawiłeś nic na poparcie swoich racji, w świetle dziesiątek faktów i dowodów, przedstawionych w tym temacie.

Fakty, mówiące o czym? Dowody, na co? Jeśli uważasz że Lucyfer istotnie istnieje (ja twierdze że nie)- powinieneś raczej wskazywać na przejawy Boga Stwórcy w twórczości artystycznej (wiesz, Wielki Fraktal Razz), a nie doszukiwać się wszędzie Lucyfera, zapewniam Cię że tak dużo bardziej Luckowi zaszkodzisz, a przecież chodzi nam dokładnie o to samo. Zło ma upaść. Zwracając na Niego uwagę - karmisz go swoją energią życiową, pasją i wiedzą - którą mógłbyś pożytkować na istotnie LEPSZE przedsięwzięcia. Ku chwale Pana Wink

Orion :
wkrótce podzielisz los Prawdziwego, albowiem jak mówi Pismo - wielu zwiodą! Masz nieczyste intencje, jesteś Satanistą(Jahwistą), i siejesz dezinformacje z premedytacją.
astrit

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:24, 13 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary.

"lucid" Wink specjalnie dla ciebie ode mnie Razz

*miarą twojej wiedzy jest zasięg twojej intuicji* astrit
Powrót do góry
orion

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:12, 14 Sty '10   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tym czasie Beatlesi wydawali Yellow Submarine i inne Crowley'a pomysy.

Czyżby Skaldowie także nie byli tacy niewinni!?

Shame on you salut

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 29, 30, 31   » 

Skocz do: