Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:18, 28 Lip '10
Temat postu:
Czym się różni komunizm od kapitalizmu? „W komunizmie banki są nacjonalizowane, a potem upadają. W kapitalizmie banki upadają, a potem są nacjonalizowane”.
-------------------
Po tym poście :
A teraz prywata. Na początku bawiła / irytowała (niepotrzebne skreślić) mnie dyskusja w wątku Kłamiesz poświęconemu Twojej osobie. Od pewnego czasu bacznie się przyglądam Twoim wpisom na forum i muszę przyznać, że mam coraz większe wątpliwości co do Twojej osoby.
Wysłany: 23:17, 12 Sie '10
Temat postu:
Te zainteresowany i czego rechoczesz ? chłopaki przynajmniej nie udają że ich to rusza i robia to co każdy normalny człowiek (o ile się tam znajdzie) w przybytku katolskim robi
Wysłany: 23:46, 04 Paź '10
Temat postu:
Poniższe zdjęcia pochodzące z 2008r ,w roku następnym zdobyły pierwsze miejsca we wszelkich mozliwych kategoriach:
najśmieszniejsze zdjęcia roku,najgłupsi milicjanci roku,najśmieszniejsze aresztowanie roku itd.
Wysłany: 23:04, 05 Lis '10
Temat postu:
To komiczne a zarazem godne pożałowania wydarzenie miało miejsce trzy (może cztery ) lata temu.W Janukowycza rzucono jajkiem i on...........upadł .(potem tłumaczył się przemęczeniem i stresem )
Wysłany: 00:47, 06 Lis '10
Temat postu:
Przypomniała mi się postać ministra Wiatra. To dopiero było jajobicie ! Szkoda, że dziś już młodzież nie traktuje w ten sposób polityków...
Niestety nie ma chyba w sieci filmu z tego pamiętnego wydarzenia...
Taki polityk w takim momencie pewno jedyny raz w życiu żałuje, że chodzi w garniturze. W ten felerny dzień wolałby się zapewne zjawić w kwiecistej koszuli, jak np. Cejrowski.