|
Autor
|
Wiadomość |
stronnik
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 15:41, 19 Mar '24
Temat postu: |
|
|
thebonzo napisał: | można mieć co się chce |
A przed zielonym ładem to GDZIE szczylu uciekniesz hmm?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 17:04, 19 Mar '24
|
|
thecombo napisał: | Otwieram 300 letniego szampana |
No nie świruj, 300 lat temu już robili Piccolo ?
O jakim smaku?
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aspelta
|
Wysłany: 22:25, 23 Mar '24
Temat postu: Re: Bitcoin - pieniądze wolnych ludzi |
|
|
melasek napisał: | Witam
Chciałem Was zainteresować nową walutą Bitcoin. Jest to waluta p2p która nie ma centralnego ośrodka który można byłoby zniszczyć lub zaatakować. Tworzą ją komputery użytkowników połączone w sieci p2p. Bitcoin jest pieniądzem, który nie umie kontrolować żaden rząd czy też bank. Na straży tego pieniądza stoi matematyka (kryptografia + funkcja skrótu SHA2) Ilość bitcoinów w obiegu jest ograniczona do 21 mln, a każdą z monet można podzielić do 8-miu miejsc po przecinku co daje 21 x 10^14 monet. Oprogramowanie jest typu opensource tzn każdy kto się zna na programowaniu przed instalacją może sprawdzić czy ktoś nie 'grzebał' w kodzie. Przelewy pieniędzy są darmowe i prawie natychmiastowe, oraz anonimowe ! W systemie bitcoin możesz mieć nieskończenie wiele anonimowych kont - (dla każdej płatności może podać inne konto). Bitcoin interesuję się od września 2010 roku i to co widzę ostatnio następuje gwałtowny wzrost zainteresowania walutą, także wartość jej rośnie (dobra inwestycja) Gro instytucji zaczyna akceptować bitcoin, jak również pojawiają się serwisy aukcyjne w sieci TOR gdzie przy użyciu bitcoin można kupić chociażby narkotyki. Trochę obejrzałem tych waszych filmów o NWO i jeśli chcemy walczyć z tym skutecznie to pierwsze co trzeba im odebrać to władzę nad pieniędzmi. Właśnie bitcoin daje nam taką szansę. Po więcej musicie pogooglować.
Pozdrawiam |
Fajnie się dzisiaj czyta ten wątek od początku
Ja chciałem tylko serdecznie podziękować założycielowi tematu.
Pewnie wiadomo za co.
Serdecznie pozdrawiam
Aspelta
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
J a s n y
|
Wysłany: 02:38, 24 Mar '24
|
|
Nie wiadomo. Wytłumacz się .
_________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
thecombo
|
|
Powrót do góry
|
|
|
krycha
Post zebrał 0.002 mBTC Podarowałeś BTC
|
Wysłany: 08:58, 02 Kwi '24
|
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
stronnik
|
Wysłany: 07:19, 11 Maj '24
|
|
thecombo napisał: | Wygląda, że od dziś kupić taniej niż 69669 będzie już tylko rzadką okazją. |
Wygląda na to, że ta "rzadka okazja" trwa już od miesiąca . Korzystajmy z okazji
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
balans
|
Wysłany: 12:42, 08 Cze '24
|
|
Szczerze, ci z was co kupili te pierwsze BTC za kilka dolarów czy 20 zł i dotrzymali je do teraz to całkiem dobrą decyzję podjęli. Szkoda, że ja dla beki też nie kupiłem wtedy kilku BTC. Dzisiaj byłoby super kupić za nie kilka mieszkań. Tego typu okazje nie zdarzają się często w życiu. Gratuluję tym co na tym zarobili.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
oko
|
Wysłany: 13:31, 08 Cze '24
|
|
balans napisał: | Szczerze, ci z was co kupili te pierwsze BTC za kilka dolarów czy 20 zł i dotrzymali je do teraz to całkiem dobrą decyzję podjęli. Szkoda, że ja dla beki też nie kupiłem wtedy kilku BTC. Dzisiaj byłoby super kupić za nie kilka mieszkań. Tego typu okazje nie zdarzają się często w życiu. Gratuluję tym co na tym zarobili. |
jedynie odpowiedz sobie: kto ustala ich wartość?
bo jak parę lat temu o to zapytałem tak do teraz o tym cisza.
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 13:47, 08 Cze '24
|
|
Cytat: | kto ustala ich wartość? |
Elon Musk .
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
de93ial
|
Wysłany: 09:51, 09 Cze '24
|
|
balans napisał: | Szczerze, ci z was co kupili te pierwsze BTC za kilka dolarów czy 20 zł i dotrzymali je do teraz to całkiem dobrą decyzję podjęli. Szkoda, że ja dla beki też nie kupiłem wtedy kilku BTC. Dzisiaj byłoby super kupić za nie kilka mieszkań. Tego typu okazje nie zdarzają się często w życiu. Gratuluję tym co na tym zarobili. |
Są jeszcze ci co je kopali.
_________________ http://www.triviumeducation.com/
Punkt startowy dla wszystkich.
http://trivium.wybudzeni.com/trivium/
Wersja PL
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
oko
|
Wysłany: 10:21, 09 Cze '24
|
|
de93ial napisał: | balans napisał: | Szczerze, ci z was co kupili te pierwsze BTC za kilka dolarów czy 20 zł i dotrzymali je do teraz to całkiem dobrą decyzję podjęli. Szkoda, że ja dla beki też nie kupiłem wtedy kilku BTC. Dzisiaj byłoby super kupić za nie kilka mieszkań. Tego typu okazje nie zdarzają się często w życiu. Gratuluję tym co na tym zarobili. |
Są jeszcze ci co je kopali. |
zatem, oprócz ich tajemniczej kursowej wartości, jest jeszcze bardziej tajemnicza tajemnica: kto je zakopał?
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 14:48, 09 Cze '24
|
|
Elon Musk .
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
King Crimson
|
Wysłany: 21:48, 17 Paź '24
|
|
Trochę sobie dzisiaj popatrzyłem na temat Suszka z Bitbay. Na tvn wyszły ze 2 materiały ale dość tendencyjne i mam wrażenie próbujące domieszać do Suszka i ogólnie do kryptowalut: malwersacje Kremla, banydtyzm, morderstwa i narkotyki. Także możecie zerknąć ale polityczny paw jest nie do zniesienia. Natomiast krótką wrzutkę dał bithub i w minutę pięknie opowiedział stan faktyczny sprawy.
https://youtube.com/shorts/5uR35laTlhs?si=V6yT21DODchvUJ3K
|
|
|
Powrót do góry
|
|
|
Aspelta
|
Wysłany: 21:11, 24 Paź '24