Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 23:55, 23 Kwi '13
Temat postu:
hehe dopiero teraz zobaczylem ze ordel wrzucil backwater gospel juz rok temu. trudno. moze jednak dzieki temu pojawily sie kolejne wrzuty w tym temacie i przy okazji znalazlem dlugo poszukiwana animacje davida oreillego 'the external world' (zapomnialem tytul i tworce).
'please say something' tez jest niezle:
jak i pare innych:
(koniecznie ze sluchawkami)
widzialem ze pare filmow juz nie dziala wiec nie wiem czy 'paths of hate' byly juz cale (widzialem tylko trailer) wiec wrzucam:
a z animation workshop 'the reward' jest tez spoko:
hehe dopiero teraz zobaczylem ze ordel wrzucil backwater gospel juz rok temu. trudno.
@Al , wiedziałem , że zauważysz moją drobna sugestie z wczoraj ( nie chciałem tobie zwracać uwagi w sposób : to już było z podaniem linku ) potrafię być czasem subtelny .
I nie trudno , w końcu twoja wersja jest z polskimi napisami
Cytat:
Krótki paradokument o najstraszniejszym symbolu korporacyjnym w historii - logo Screen Gems z 1964 roku, znanym także jako ‘The S From Hell.’
Zbudowany na podstawie wywiadów z ludźmi, którzy przeżyli w dzieciństwie spotkanie z logotypem wyświetlanym podczas programów telewizyjnych takich jak “Bewitched” czy “The Monkees”, film ten opowiada ich przeżycia za pomocą m. in. animacji czy znalezionych, nie wyświetlonych nigdy materiałów filmowych.
Cytat:
Historia piratów z Somalii opowiedziana z perspektywy Somalijczyków.
[Vimeo]http://vimeo.com/ondemand/605/27653808[/Vimeo] Nie mogę znaleźć całego filmu , pomożecie
Mysle, ze sie nada. Trzy dni temu ktos wrzucil i po osiagnieciu 12000 wyswietlen widzimy: 'Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju.' Na szczescie wczoraj ktos ponownie zaladowal filmik takze polecam
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Strona 2 z 4