Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 20:37, 26 Wrz '09
Temat postu:
nie obejrzałem jeszcze całego ale też mi się bardzo podoba.
profesjonalnie zrobiony. zastanawiam się jakie powody musiałaby podać telewizja aby go nie wyemitować
już wyparował z youtube?
_________________ Kiedy wyeliminuje się wszytko co niemożliwe, cokolwiek pozostanie, choćby nie wiem jak nieprawdopodobne, musi być prawdą."
Najciekawszy dla mnie fragment to kiedy Dr Jones wyjaśnia sprawę niezdetonowanego nanotermitu w pyle z WTC. Słyszałem o tym wcześniej, ale dopiero teraz uderzyła mnie skala tego znaleziska.
jeszcze ciekawostka, Richard Gage rozmawia z "debunkerem":
No nie mogę z tym Richardem, dalej się upiera, że termit był użyty do wyburzenia wież? Twierdzi na dodatek, że są na to FIZYCZNE DOWODY.
Cóż, tak się składa, że dwoma głównymi produktami użycia termitu są tlenek aluminium (41%) oraz azotan baru(29%). Obydwa te produkty są unikatowe dla termitu i nie miałyby powodu, aby być znalezione w pyle po WTC.
Niestety nawet sam Steven Jones nie znalazł śladu żadnego z tych dwóch elementów.
Pan Jones co prawda dopatruje się śladów aluminium, ale jest różnica, między tlenkiem aluminium (trzy atomy tlenu), a samym aluminium, z którego były wykonane w znacznej części samoloty oraz fasady budynków.
_________________ Bimi 7 lat po 9/11 nie wiedział, ze w Pentagonie zgineli jacyś pracownicy. Byl rownie zdziwiony, gdy odkryl, ze w siedzibie departamentu obrony USA pracują wojskowi. viewpost.php?p=47182
Pojawiły się już napisy ... na razie w wersji brazylijskiej tzn. portugalskiej. Jest prośba do fachowców, może ktoś ma dobry translator, za pomocą tłumacza google też można to zrobić http://www.translate.google.com/# (efekt jest nadspodziewanie dobry!)
Potem wystarczą tylko drobne poprawki, no i trzeba wiedzieć jak zapisać docelowy plik ...
napisy można pobrać tutaj: http://www.divxsubtitles.net/page_subtitleinformation.php?ID=110517
LOOSE CHANGE niezły film, niemniej warto też posłuchać nieco odnośnie kontrowersji związnych z Jasonem Bermasem, z którymi w sieci spotkałem się już wielokrotnie
Texe Marrs - "Jason Bermas, Infowarrior or Zionist Shill?" (1 of 2)
Former Italian President agrees, says Mossad did 9/11
Cytat:
Former Italian President Francesco Cossiga, who revealed the existence of Operation Gladio, has told Italy's oldest and most widely read newspaper that the 9-11 terrorist attacks were run by the Mossad, and that this was common knowledge among global intelligence agencies. In what translates awkwardly into English, Cossiga told the newspaper Corriere della Sera:
Wysłany: 20:05, 21 Lut '10
Temat postu:
No cóż.. fakt faktem - niewiele jest filmów o prawdzie które (już po obniżkach) kosztują 20USD za DVD, a wszelkie wersje online są stosunkowo szybko usuwane z YouTube.
Niemniej jednak - oceniam treść nie messengera. A ta jest raczej bez zarzutu.
Niemniej jednak - oceniam treść nie messengera. A ta jest raczej bez zarzutu.
Czy bez zarzutu? Rzucanie tropu w innym kierunku, niż faktyczni zleceniodawcy i grupy stojące za realizcją ataku, nie do końca bym to nazwał. Alex Jones też, zaczął puszczać parę z ust o powiązaniu Mossadu jak ogrom faktów zaczął zagrażać jego wiarygodności i to ze strony starych i wiernych jego fanów, którzy z czasem zaczeli dostrzegać te jego wszelkie próby marginalizowania i odrzucania realnego "Zionist Connection" w całym 911.
_________________ Mossad did 9/11, ALL THE PROOF IN THE WORLD!
Wysłany: 20:19, 21 Lut '10
Temat postu:
ale ten film nie "rzuca" żadnego "tropu".
zwyczajnie podaje informacje. w bardzo profesjonalny i rzeczowy sposób - nadaje się do TV. w przeciwieństwie do filmów jonesa
kto wie, może niedługo gdzieś go puszcza.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: 1, 2 »
Strona 1 z 2