Wysłany: 09:03, 15 Sty '10
Temat postu: Człowiek który nie lubi mundurowych
Człowiek, który często wchodzi w konflikt z policją i ochroniarzami.
Lubi zrobić nietypową rzecz w typowym miejscu
albo typową rzecz w nietypowym miejscu.
Z jego filmików wnioskuję, że bardzo nie lubi ludzi grających w golfa:-)
ich sztywniactwa i powagi.
Nazywa się Remi Gaillard.
Na pewno nie wszyscy znają jego filmy. Oto kilka ciekawszych.
heheh dobre, a ja zawsze miałem francuzów za cipki.
Podobnie ja.
Po obejrzeniu kilku filmików tego gościa, również zmieniło się poje pojęcie o nich.
A trafiłem na niego dzięki filmowi o lądowaniu na księżycu.
Rozwaliła mnie również scena w filmie "Mario"
"Suki" spisują gościa, poszli na chwile do radiowozu,
a ten odjechał. Mocne.
Gosc juz dawno stal sie moim idolem =) Pierdoli system i robi to stylowo. Nic mu nie zrobia, bo jest znany i zaloze sie, ze ma papiery na glowe.
_________________ Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchaj też tego co mówią inni, nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swoją opowieść.
Post zebrał 0.000 mBTC Podarowałeś BTC
Wysłany: 14:02, 17 Sty '10
Temat postu:
Typ jest niesamowity... dobre pomysły, big cohones i szybkie nogi To co robi, robi nie od dziś bo jego dorobek jest iście imponujący. Jeden świrus, a tyle zamieszania
gostek ma fajne pomysły, ale o walkę z systemem, czy o pierdolenie systemu to bym go raczej nie podejrzewał . O wielkie jaja też nie. Chłopak robi wokół siebie szum medialny w fajny sposób i tyle. Ale 8/10.
Mam nadzieję że pokrywa koszty szkód przez siebie wyrządzonych zwykłym ludziom. np za kwiaty temu dostarczycielowi kwiatów, za napoje kelnerom, śmieciarzom za rozsypane śmieci, ludziom za pobrudzone ubrania, itp
_________________ http://republika.pl/blog_fa_550912/991430/sz/zwoliludu.gif
Z tego co zaobserwowałem, to zawsze chce uzyskać efekt, żeby kamerzysta nakręcił, jak gliniarz go goni. Niestety tym razem się przeliczył. Ale i tak było śmiesznie.
Fuck the system to jego motto polecam "Disco Elevator" :]
_________________ "Życie jest tragedią, dla tych którzy czują i komedią dla tych, którzy myślą..."