Takie zwiazki jaka debata:)
Antypolska zydowska strona po polsku wymierzona w Polakow wyszla z nastepna inicjatywa:)
Tym razem celem akcji jest: " (...) będzie przeprowadzenie jak najszerszych konsultacji społecznych dotyczących oczekiwań Polek i Polaków w zakresie regulacji prawnej związków pozamałżeńskich, w tym związków jednopłciowych.".
Domyslam sie ,ze te "konsultacje" przeprowadzone w Bialymstoku udowodnia ,ze 79.24 % Polakow nie marzy o niczym innym tylko o tym ,zeby byc pederastami a przeszkadza im w tym polski antysemityzm i prowincjonalne myslenie:)
Jerzy Ulicki-Rek
-------------------
"Napisano Autor Tytuł
23-02-2010 23:49
Mariusz Agnosiewicz (moderator)
Jakie związki partnerskie?
Debata w Białymstoku, 28 lutego
W niedzielę 28 lutego o godzinie 14.00 zapraszamy do Białegostoku. W klubokawiarni KopiLuwak (kopiluwak.com.pl/), ul. Sienkiewicza 9, odbędzie się debata związana z postulatem wprowadzenia w Polsce związków partnerskich. Na spotkanie zapraszają Kampania Przeciw Homofobii Białystok, Zieloni 2004 oraz Grupa Inicjatywna ds. związków partnerskich.
W spotkaniu udział wezmą goście z Grupy Inicjatywnej:
Yga Kostrzewa (Lambda Warszawa)
Mariusz Kurc (Kampania Przeciw Homofobii)
Krystian Legierski (Zieloni 2004)
Tomasz Szypuła (Kampania Przeciw Homofobii).
Celem debaty będzie przeprowadzenie jak
najszerszych konsultacji społecznych dotyczących oczekiwań Polek i Polaków w zakresie regulacji prawnej związków pozamałżeńskich, w tym związków jednopłciowych.Wstęp wolny, serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych.
więcej info:
http://www.zwiazkipartnerskie.info"
http://psr.racjonalista.pl/index.php/s,35/d,7122"
-----------------------
Jedno trzeba przyznac naszym zydowskim starszym braciom:oferuja pelny serwis.
Ta sama gadzinowka informuje potencjalnych klientow o tym jak wystapic -oficjalnie- z kosciola katolickiego:)
Czyli krok po kroku: najpierw odrzucasz swoja wiare a potem powiedza ci jak zostac pederasta:)
Nie jestem osoba religijna ale nie przypominam sobie ,zebym musial podpisywac cos wtedy gdy babcia zabierala mnie ze soba do kosciola.Babcia chyba tez nie musiala nic podpisywac:)
Skad w takim razie ta deklaracja ?
Zobaczcie jak wyglada formulka"wystapienia" przygotowana przez "KORASZEWSKIEGO" "AGNOSIEWICZA" i spolke
Jerzy Ulicki-Rek
"Akt apostazji - PSR
PSR » Inicjatywy społeczne
Akt apostazji
wzór
Miejscowość, data dd, mm, rr.
Imię i nazwisko
Zameldowany(-a) w ...................
przy ul. ............., kod...................
Urodzony ..........................................
Syn/Córka (pierwszy rodzic) oraz (drugi rodzic) (z domu .....................)
Ochrzczony(-a) w ................…… dnia ..............................
w parafii ....................w ..............................
Obecnie należący do parafii .................................................
AKT APOSTAZJI
oświadczenie woli
Ja, Imię Nazwisko, syn/córka ............…… i ......................, urodzony(-a) ...........…… roku w ..................., w pełni świadom(a) swej decyzji oraz jej konsekwencji, z własnej nieprzymuszonej woli poprzez ten dokument zrzekam się członkostwa w Kościele rzymskokatolickim.
Jestem osobą niewierzącą, zarówno w boga osobowego, jak i każdego innego boga, bożka czy inną siłę sprawczą, nadprzyrodzoną, ingerującą w jakikolwiek sposób w świat. W związku z tym moja przynależność do jakiejkolwiek organizacji o charakterze religijnym jest sprzeczna zarówno z wyznawanym przeze mnie światopoglądem, jak i w przypadku Kościoła rzymskokatolickiego z jego doktryną i KPKan. Informuję, że od lat nie uczestniczę w życiu Kościoła, nie biorę udziału w świętach i praktykach religijnych, ponadto głosiłem i głoszę prawdy stojące w sprzeczności z nauką Kościoła.
Jako wolny człowiek, a także na podstawie prawa zagwarantowanego przez konstytucję RP oraz zgodnie z KPKan, zrzekam się i rezygnuję z wszelkich moich powiązań i związku z Kościołem rzymskokatolickim, takich jak przyjęte sakramenty, z których część została przeprowadzona bez mej świadomej woli.
Domagam się dokonania odpowiedniej adnotacji w księgach parafialnych oraz wykreślenia mnie z wszelkich kościelnych rejestrów i statystyk. Mam szczerą nadzieję, że w związku z podjętą decyzją moje prawa jako obywatela i członka społeczeństwa nie będą ograniczane ani teraz, ani w przyszłości.
Dokonuję aktu apostazji w obecności dwóch świadków i proszę o pisemne potwierdzenie dokonania stosownej adnotacji w księdze chrztu.
..............................................
Składający
.........................................……
Przyjmujący
..............................................
Świadek
................................................
Świadek
Pobierz wzór w formacie: doc, pdf, rtf, odt
Zobacz także te strony:
Apostazja czyli wystąpienie z Kościoła
Jak zostać ekskomunikowanym
Jestem odchrzczony
Watykan ułatwia apostazję
Kościół Katolicki a ochrona danych osobowych
Po przeczytaniu tego tekstu, czytelnicy często wybierają też:
Jak zostać ekskomunikowanym
Apostazja czyli wystąpienie z Kościoła""
-------
Od siebie moge dodac ,ze sa rowniez tacy ,ktorzy po przeczytaniu tego tekstu "czesto wybieraja tez" :
1Gdzie mozna tanio kupic "Kalasznikowa"
2.Czy kazda amunicja kal.7,62 bedzie pasowac do "Kalsznikowa?"
3.Jaka jest skutecznosc razenia AK47 ?
Polecamy .
Jerzy Ulicki-Rek
Wolna Polska zaczyna sie tutaj