dlaczego cos takiego nikogo nie burzy? dzis pod pojeciem sztuki mozna zobaczyc ludzkie fekalia, genitalia, wnetrznosci i ludzie to chetnie ogladaja, o co w tym chodzi? Przyklad powyzej mozenie trafia w sedno, bo pies ponoc ale ciekawi mnie co ludzie widza w tej tak zwanej"sztuce".
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:00, 10 Lis '07
Temat postu:
Dzis sztuka nie zwyklo sie nazywac to co piekne i ma dusze lecz to co skandaliczne i gorszace.Najprosciej ujmujac nie wygrywa to co dobre lecz to co zle.
Wysłany: 02:37, 10 Lis '07
Temat postu:
są dwa wyjścia
jak człowiek wstaje z kibla po wszystkim patrzy sie w niego jakby sie cudu spodziewał, to co ewentualnie tam zobaczy dla wiekszosci sztuką nie jest
więc po pierwsze ignorować
lepszym wyjsciem było by takiego artyste zlinczować moralnie ,ale szum jaki przy tym powstanie "artyście tylko pomoże w karierze
i zachęci innych
Wysłany: 16:39, 10 Lis '07
Temat postu:
Dla fekalistów gówno może być nawet podniecające. Mało mnie to obchodzi, póki bawią się we własnym gronie. Robienie sztuki z tortur to niebezpieczny precedens.
Wysłany: 20:13, 10 Lis '07
Temat postu:
moze on to zrobil wlasnie po to aby wam wszystkim pokazac, ze zagladzanie psa jest nieludzkie?
zapewniam was, ze kazdego dnia na swiecie ludzie zagladzają tysiące psów. zagładzają, lub zgładają w inny sposób..
jeden wte czy wefte nie robi zasadniczej roznicy. przejmujcie sie tymi tysiącami, a nie tym jednym.
może własnie ten jeden artysta zrobił więcej by pomóc zagładzanym psom niż wy wszyscy razem wzięci?
Wysłany: 21:55, 10 Lis '07
Temat postu:
No to wyobraź sobie, że pan artysta walczy tak np. z problemem rasizmu. W galerii sztuki wieszają murzyna, publiczność cmoka z uznaniem. Taaak...głebokie. Po czym rozchodzą sie do domów.
Wysłany: 20:54, 11 Lis '07
Temat postu:
Uważajcie na takie filmy bo można się nadziać. Oglądałem raz skórkownie zwierząt...żywcem. Najgorszy film jaki widziałem dopóki nie znalazłem Czeczenców podrzynajacych gardła rosyjskim żołnierzom - w sposób ktory do szybkich nie należał. Cięzko potem pozbyć się obrazu.
Wysłany: 01:02, 12 Lis '07
Temat postu:
to byl film z pewnej strony walczacej z producentami naturalnych futer, nie pamietam adresu bo filml widzialem ze 3 lata temu ale faktycznie odbiera apetyt na reszte dnia,
Chinska sztuka "pakowania kotow w sloiki" ma swoja nazwe, akurat szukam o tym troche info moze ktos cos znajdzie to bym byl wdzieczny
swoja droga nasuwa sie porownanie, chinczycy jedza te zwierzeta a europejczycy co robia? wyrzucaja na "zbity pystk" to nie to samo? w pewnym sensie tak
Wysłany: 13:07, 28 Sty '24
Temat postu:
pierdolenie gościa można sobie odpuścić,
kompilacja performansów - dla beki
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek